Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 11 сентября 2014, 10:51
1002
0

Сергей БУБКА: «Нам нужно идти в ногу со временем»

Президент НОК выступил на открытой конференции «Реформа спортивной отрасли»

| Обновлено 11 сентября 2014, 10:51
1002
0
Сергей БУБКА: «Нам нужно идти в ногу со временем»

На цьому наголосив президент Національного олімпійського комітету, виступаючи на відкритті конференції «Реформа спортивної галузі», яка проходить сьогодні у Києві на базі Національного спортивного комплексу «Олімпійський».

Участь у форумі беруть понад 100 представників спортивної громадськості, серед яких керівники Національного паралімпійського комітету, Спортивного комітету України, федерацій олімпійських та неолімпійських видів спорту, спортсмени та тренери.

«Сьогодні ми зібралися разом, щоб обговорити наше майбутнє, поділитися думками, якою ми бачимо в подальшому спортивну галузь. Майбутнє українського спорту залежить від кожного з нас, від того, наскільки відповідально та конструктивно ми підійдемо до процесу реформування», - відзначив Сергій Бубка.

«Життя не стоїть на місці. Сучасний спорт розвивається швидкими темпами і нам необхідно крокувати в ногу з часом, постійно удосконалюватись», - додав головний олімпієць країни. На його думку, дуже важливо вибудувати нові ефективні взаємовідносини між усіма задіяними в спорт суб’єктами і об’єктами, при цьому не зламавши все те позитивне і корисне, що створювалось протягом багатьох років. Напрацювання щодо необхідних реформ повинні увібрати в себе позитивний міжнародний та національний досвід.

В свою чергу, Міністр молоді та спорту зазначив, що понад 20 років не були впорядковані відносини між федераціями та державою. Хоча ключовими функціонерами у спорті є громадські організації – НОК, Паралімпійський комітет, федерації олімпійських та неолімпійських видів спорту».

«Реформа – це наша спільна праця. В наших планах - збільшення спортивного потенціалу та збереження державного фінансування, передача повноважень федераціям, фінансування через федерації, затвердження ними правил спортивних змагань», - зазначив Міністр.

«Це буде наш спільний проект. Кожен з вас, для кого є важливим розвиток спорту, нехай приєднаються. Я хочу, щоб у всіх вистачило сил знаходити компроміси, щоб надавати корисні для спорту пропозиції, тому що вам з цим жити і працювати, передавати свій досвід», - підкреслив Дмитро Булатов.

На 16 жовтня цього року заплановано проведення Спортивного конгресу України, де буде представлено фінальний варіант концепції реформування спортивної галузі та нову редакцію закону «Про фізичну культуру і спорт».Сергей БУБКА: «У украинского спорта хорошие перспективы».

НОК

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде
Футбол | 25 апреля 2024, 00:13 7
Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде

Украинский вратарь хочет повышения зарплаты

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.