Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 сентября 2014, 22:20
1455
2

Владимир КОСТЕВИЧ: «Хочу улучшить свою стрельбу из автомата»

Игрок «Карпат» живет не только футболом

| Обновлено 10 сентября 2014, 22:20
1455
2
Владимир КОСТЕВИЧ: «Хочу улучшить свою стрельбу из автомата»
fckarpaty.lviv.ua

У завершальному матчі молодіжної збірної України проти Ліхтенштейну захисник «Карпат» участі не брав – через перебір жовтих карток він не потрапив до загальної заявки. Однак залишився в Черкасах, щоб підтримати збірну з трибун.

«У нас дуже хороша команда. Ми це довели в матчі проти Швейцарії, яка також є сильною та потужною. Але нам треба було неодмінно вигравати, тож ми вийшли як одне ціле і були агресивними, наче собаки. Реально грали один за одного. Зізнаюся, що я отримав величезне задоволення від цього матчу та від перемоги. Радію з того, що вдалося долучитися до другого м’яча: почав атаку і віддав пас на Калитвінцева, який зручно навісив на голову Мемешеву. А на матч проти Ліхтенштейна команда виходила вже спокійною, без емоцій. Ми були фаворитами, але повинні були зіграти надійно, щоб не повторилася історія з Мальтою» – каже Костевич.

«Зараз ми чекаємо на результати жеребкування стадії плей-оф. Україна потрапила до несіяних, тому ми будемо грати проти когось з грандів. Вибирати тут з чогось важко, хоча, думаю, що Іспанія в цій всій компанії – найсильніша».

«Тепер я вже в «Карпатах» і готуюся зі всіма до матчу проти «Ворскли». До кінця тижня ще є час, але я впевнений, що буду готовий на 100%. Власне, для мене Полтава – місто пам’ятне, там я забив свій перший гол у Прем’єр-лізі. Буду намагатися продовжити цю традицію. Але перед футболом уся команда поїде на стрільбища. Ми були там минулого року, тоді я вистріляв з автомата два магазина, правда, лише раз поцілив у манекен. Але він стояв дуже далеко, я його ледь бачив. Зараз хочу покращити свої показники і ще постріляти з автомата» – розповів захисник «Карпат».

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Тренер мужской сборной Украины по биатлону покинет свой пост
Биатлон | 28 марта 2024, 19:55 8
Тренер мужской сборной Украины по биатлону покинет свой пост

Контракт с Юраем Санитрой не будет продлен

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 23
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
funnyFAN
пострелять с автомата, звучит как будто развлечение для него ! Спортсменов в первую очередь должны призывать на службу, понимает что ему не грозит, бабки и связи решают все.
Bandera.Lviv
якщо ПРОГРАЄТЕ на тиждень у АТО! так що ТРЕНУЙТЕСЯ!