Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 сентября 2014, 21:57
3916
1

Гол вратаря принес Тернополю ничью в матче с Нивой

Плетеницкий сравнял счет на 94-й минуте поединка

| Обновлено 10 сентября 2014, 21:57
3916
1
Гол вратаря принес Тернополю ничью в матче с Нивой
fc.ternopil.ua

У перенесеному матчі другого туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги ФК «Тернопіль» у тернопільському дербі за складних погодних умов завдяки голу голкіпера вирвав нічию 2:2.

Старт матчу був за муніципалами. Спершу, після далекого вкидання м’яча з ауту від Андрія Дубчака Віталій Богданов виграв повітря та головою пробив по воротах - кіпер «Ниви» Ігор Нагірний був на місці. Незадовго Ростислав Волошинович смачно приклався до м’яча після удару з середньої відстані. Воротар «нивівців» витягнувшись у струнку відбив м’яча з нижнього кута, перевівши того на кутовий. І все ж цей міні-штурм ФК «Тернопіль» призвів до взяття воріт «Ниви», якого суддя, на жаль, не зарахував. Розлогу атаку потужним ударом розпочав Богдан Семенець. Після того, як воротар «Ниви» відвів загрозу, другим темпом атаку продовжив Віталій Богданов, але і його удар відбив Нагірний, однак парирував м’яча прямо перед собою. Ігор Мединський вже добив шкіряного в порожні ворота, але його взяття арбітр не зарахував, бо боковий суддя просигналізував про офсайд. У середині першого тайму після кутового мав забивати вже Роман Гаврилюк, однак за мить до пробиття по м'ячу з близької відстані оборонці «Ниви» зняли шкіряного з ноги у півзахисника муніципалів. Незадовго удар зі штрафного у виконанні Ігоря Курила прийняла на себе стінка складена з гравців «Ниви». А завершили активність муніципали «смачним» ударом метрів з 20-ти Андрія Дубчака – кіпер номінальних гостей Ігор Нагірний з надзусиллями перевів м’яча на кутовий.

Не забиваєш ти – забивають тобі. Відоме футбольне правило спрацювало у тернопільському дербі. Фактично перша небезпека з боку «Ниви» втілилася в гол. Після кутового у виконанні Андрія Гринченка та великому скупчення гравців у штрафному майданчику муніципалів, м’яч фактично заніс у ворота Тарас Петрівський (0:1). На цьому небезпека в першому таймі закінчилася. Муніципали відходили від шоку, гравці ж «Ниви» нічого путнього в атаці зробити не могли, хоча і намагалися демонструвати активність на підступах до воріт Миколи Плетеницького.

Дебют другого тайму виявився малоцікавим, але голів довго вболівальники не чекали. Протягом двох хвилин їх було аж два. Після обрізки капітана «Ниви» Андрія Донця нападник муніципалів Богдан Семененць потужно пробив з лінії карного майданчика. Кіпер "Ниви" кінчиками пальців дістав м’яча, але той був пущений з такою силою, що не змінив напрямок і залетів у кут воріт (1:1). Практично одразу форвард «Ниви» Олександр Семенюк після флангового навісу одним дотиком переправив м’яча у ворота муніципалів (1:2). Після забитих голів гра дещо заспокоїлася, аж поки за праву не взявся Семенець, два удари котрого були близькими до взяття воріт. Першого разу його удар пройшов поруч зі штангою, другий – біля «дев’ятки». Ще один гольовий момент був у Семенці на 88 хвилині. Його удар головою після силової боротьби з оборонцем «Ниви» кіпер Нагріний з другої спроби забрав м’яча в руки. І все ж таки муніципали зрівняли рахунок. Їх штурм призвів до кількох поспіль кутових. Останній з яких у виконанні Віталія Богданова призвів до удару головою кіпера ФК «Тернопіль», який став справжнім героєм матчу (2:2)…

ФК «Тернопіль» - «Нива» (Тернопіль) - 2:2 (0:1)
Голи: Т. Петрівський (36), Б. Семенець (59), О. Семенюк (61), М. Плетеницький (90+3).

ФК «Тернопіль»: Плетеницький, Курило, Атласюк, Дубчак, Клекот, Кондзьолка-к, Гаврилюк, Богданов, Мединський (Полянчук, 64), Волошинович, Семенець.
«Нива»: Нагірний, Донецьк-к, Петрівський, Яневич, Гудак, Озарків, Дурай, Гринченко (Пліс, 74) , Сворак (Левчик, 78), Семенюк (Бадло, 90+4), Гудима.
Попередження: І. Курило (34), А. Кондзьолка (55), Р. Гудак (90+4).

ФК «Тернопіль»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 18
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка
Футбол | 18 апреля 2024, 22:54 9
Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка

Мартинес достал арбитра своими выходками, но выиграл серию пенальти

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
AZ83
Срочно в сборную.Похоже,нам такие бомбардиры в воротах очень нужны