Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 10 сентября 2014, 19:50
1167
0

Владимир ЕЗЕРСКИЙ: «Ничего страшного не случилось»

У сборной Украины в отборе на Евро-2016 впереди еще много матчей, считает специалист

| Обновлено 10 сентября 2014, 19:50
1167
0
Владимир ЕЗЕРСКИЙ: «Ничего страшного не случилось»

Національна збірна України відбір на Євро-2016 розпочала з поразки. «Синьо-жовті» удома програли команді Словаччини (0:1). Невтішний підсумок матчу для «Футбол 24» прокоментував екс-гравець збірної України, а тепер тренер «Дніпра» Володимир Єзерський.

- Захисники помилилися при взятті наших воріт, - розпочав Володимир Іванович. – Взагалі, усім відомо, що збірна Словаччини – непогана, збалансована команда. Є у них хороші виконавці. Крім того, словаки – дуже організовані. Так і вийшло. Вони скористалися нашою помилкою, а потім закрилися, зіграли прагматично.

- У нас були гольові моменти, їх реалізувати завадило хвилювання чи щось інше?
- Звісно, прикро, що не реалізували моменти. А так, ми могли не тільки зрівняти рахунок, а й вийти вперед. На це він і футбол, тут часто трапляються рикошети, дехто із хлопців не сподівався отримати хороший пас. Крім того, воротар збірної Словаччини відіграв здорово, а наші гравці на завершальній стадії грішили браком.

- Після цього матчу можна сказати, що у збірної Словаччини більше шансів, ніж у конкурентів на друге місце в групі?
- Ні-ні… Не варто такі висновки робити після першого ж матчу. Ця поразка має надати більше мотивації нашим футболістам в інших іграх. Відчуття відповідальності у них має зрости. «Синьо-жовті» повинні усвідомити, що більше втрачати очки вони не мають права. А досвід у нашої збірної є. Пригадайте, відбірний цикл на останній чемпіонат світу ми невдало розпочали, а потім, дуже здорово відіграли серію ігор. Тож, нічого страшного не сталося, ще чимало матчів.

Гліб ВАКОЛЮК, «Футбол 24»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.