Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
895
0

Михаил КОПОЛОВЕЦ: «Стадион тут ни при чем»

Ветеран «Карпат» - о матчах команды на «Арене Львов»

Михаил КОПОЛОВЕЦ: «Стадион тут ни при чем»
fckarpaty.com.ua, Михаил Кополовец

На «Арені Львів» «Карпати» ще жодного разу не вигравали в офіційному матчі. Натомість, вже тричі втрачали очки на останніх хвилинах. Чи справді цей стадіон є нефартовим для «Карпат»? Відповідь на це питання спробував знайти найдосвідченіший гравець команди Михайло Кополовець:

- Найприкріше те, що після матчу проти запорізького «Металурга» усі одразу ж почнуть говорити, що винен стадіон. Але це не так! Стадіон прекрасний і він тут ні при чому. Я одразу ж після гри сказав це партнерам. Треба просто пересилити себе і зламати цей стереотип. Треба там виграти. Бо вся справа виключно в наших помилках, у тому, що ми втрачаємо концентрацію на останніх секундах матчу. А таке в футболі неприпустиме. Усе це через брак досвіду. Легко валити свої невдачі на стадіон. Але я переконаний, що досвідчена команда так би не зробила. Не віддала б таку перемогу. Досвідчені команди за три хвилини не програють.

Так, можна говорити і про те, що у нас не було ударів по воротах. Ми справді не створили багато моментів, але вони все ж були. Ми забили гол, хотіли забити більше. Не все завжди виходить. Запоріжжя теж не створило нічого біля наших воріт, у них теж не було моментів. Та й свій перший гол гості забили з очевидного офсайду.

Зараз треба відійти від цієї поразки. Що вже себе корити? Краще від цього не стане. Зараз дуже важко психологічно, але нам не залишається нічого іншого, як стиснути зуби і працювати далі. Нам треба вже налаштовуватися на Полтаву. Ще хочу сказати, що з цієї поразки треба зробити серйозні висновки. Може й добре, що так сталося на початку чемпіонату. Це буде дуже добрим уроком для всієї нашої команди.

ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.