Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 02 сентября 2014, 22:52
4041
3

Михаил ФОМЕНКО: «Придется работать с теми, кто может помочь»

Главный тренер сборной Украины о грядущем спарринге с Молдовой и старте отбора на Евро-2016

| Обновлено 02 сентября 2014, 22:52
4041
3
Михаил ФОМЕНКО: «Придется работать с теми, кто может помочь»

Головний тренер національної збірної команди України Михайло Фоменко на передматчевій прес-конференції напередодні товариського матчу із командою Молдови розповів про підготовку команди до старту у відборі Євро-2016.

-  Михайле Івановичу, який настрій у збірній напередодні старту команди у відборі чемпіонату Європи 2016 року?
-  Зібралися всі вчасно, до збірної приїхали усі ті, хто здорові на даний момент. На жаль, на збір приїхали не усі наші футболісти. Багато хлопців з травмами, тому не зможуть нам допомогти у найближчих матчах. Готуємося до виконання тих завдань, які перед нами стоять. Хлопці працюють, зокрема, і за тих гравців, яких немає у команді.

-  Чи змінився план підготовки до товариського матчу зі збірною Молдови, враховуючи несподівану зміну суперника? Все-таки збірна Україна планувала проводити спаринг із командою Парагваю…
-  Нічого не змінилося. План залишився тим же, що і було визначено раніше. Збірна Молдови - хороша команда, її футболісти виступають у сильних клубах, у тому числі – і російських. Тому не було сенсу змінювати підготовку. Все, що було намічено, виконується на зборі.

-  Наскільки складною є втрата Євгена Коноплянки, який не зможе допомогти збірній України у найближчих матчах через травму? Чи є ким його замінити?
-  Нам не вистачає будь-кого з футболістів із тих, хто наразі не може допомогти національній команді. Доведеться працювати і за тих хлопців, які відсутні у складі збірної.

-  Одразу два гравці –  Пилип Будківський та Іван Ордець – були викликані як до складу національної команди країни, так і до молодіжного складу. Як вирішилася ця проблема?
-  У «молодіжки» свої відбіркові ігри, у нас свої. Враховуючи той факт, що у команди Сергія Ковальця буде одна з ключових ігор кваліфікаційного турніру європейської першості, від тренера надійшло прохання відпустити Будківского зіграти за команду. Але Будківський проведе гру за «молодіжку» і відразу ж повернеться до національної команди. Що стосується Ордеця, ми наразі не можемо відпустити Івана до молодіжної команди через кадрові проблемі у захисній ланці збірної.

Далі слово взяв капітан національної команди Анатолій Тимощук, який зазначив, що команда Михайла Фоменка налаштована лише на максимальний результат за підсумками двох матчів.

-  Усі знають, яка на сьогоднішній день склалася складна ситуація в Україні. Тому ми усі готові відстоювати честь нашої країни на футбольному полі. Наша мотивація знаходиться на найвищому рівні, ми налаштовані лише на перемогу в обох зустрічах.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
micha(ZAKARPATTJA)
Усі знають, яка на сьогоднішній день склалася складна ситуація в Україні. Тому ми усі готові відстоювати честь нашої країни на футбольному полі.
Вийди з рiдною символiкою виступати в Роcії - це було б підтримкою, а так...смішно...
micha(ZAKARPATTJA)
"виступають у сильних клубах, у тому числі – і російських. "
Яких? )
Дьявол
Как обычно прессуха ниочем...