Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
|
2000
1

Майк ФРАТЕЛЛО: «Гладыр поймал хороший ритм»

Украина - Доминиканская Республика. Послематчевая пресс-конференция наставника украинской команды

Майк ФРАТЕЛЛО: «Гладыр поймал хороший ритм»
Гравець національної збірної України Сергій Гладир:
 
«У першій половині ми нервувалися дуже сильно, адже це перший для нас чемпіонат світу, взагалі перші змагання такого рівня. Лише в другій половині ми заграли як команда, власне, так як і маємо грати. Це нас привело до перемоги».
 
Головний тренер національної збірної Майк Фрателло:
 
«Так, я маю погодитися з Сергієм, обидві команди нервували відчутно в грі відкриття чемпіонату. Якщо у захисті ми зіграли на рівні, то самі поводилися з м’ячем недбало: 9 втрат у першій половині, суперник нас переважав на підбираннях.
 
Потім нам дуже допоміг Сергій, він додав впевненості, у скрутний момент треба було довести м’яч до нього. Він зробив важливі кидки для нас, добре зіграв, коли треба було віддати пас. Завдяки цьому ми почали відриватися. Він був причетним до цього ривка. Така стабільна гра у важливий момент допомогла нам. Ми змогли краще рухати м’яча. Кожен з гравців був задіяний у атакуючих діях, у нас з’явилися відкриті кидки.
 
Ми дуже задоволені цією перемогою, але завтра ми повернемося до цієї зали на поєдинок для того, щоб зіграти проти іншої команди, яка грає у баскетбол дуже відмінний від того, який демонструє Домінікана. Весь час, який залишився, ми маємо присвятити підготовці до наступного суперника».
 
ФБУ
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.