Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 21 августа 2014, 23:05
1040
0

ПАВЛОВ: «Семью не вижу два месяца, мечтаю о выходном»

Наставник «Ильичевца» - о старте национального чемпионата

| Обновлено 21 августа 2014, 23:05
1040
0

Головний тренер «Іллічівця» Микола Павлов розповів про вимушеність грати перші домашні матчі ПЛ не в Маріуполі.

- Зрозуміло, що погодитися на це рішення нас змусили. Ми пропонували на крайній випадок спробувати нейтральні поля, що ставило обидві сторони в рівні умови. Знаєте, зараз паралельно з підготовкою до кубкової гри в Миколаєві залучаємо телебачення. Зробимо такий собі фільм «із перших уст», де мешканці Маріуполя поділяться думками про обстановку в місті. Й передамо відео до ліги й ФФУ - це буде незалежна оцінка ризиків для тих, хто має розуміти наше кочове життя.

- Але ж тут справа не тільки в безпеці на спорткомплексі. Ваші суперники вказують на проблему потрапляння до Маріуполя повз ті місцевості, що буквально вчора згадувалися у фронтових зведеннях.
- Зрозуміло, що чемпіонат України вперше стикнувся з такими речами. Власне, нічого подібного не можу згадати за всю свою гравецьку та тренерську кар’єру. Але, дивіться: «Іллічівець» раз по раз повертається з виїздів. Бува, о пів на шосту ранку. У нас переважно футболісти з інших регіонів, тож дехто живе на квартирі по троє. Для довідки: житло нині в Маріуполі на оренду навіть подорожчало. Так от, ми тренуємося вдома, й щоразу мандруємо в зв’язці автобус-літак. Конкретно - вирушаємо до Запоріжжя, а це понад три години трасою, а звідти замовляємо чартер. У принципі, така схема до снаги й нашим гостям. Поки не ясно, чи зможемо зіграти в своєму оточенні з «Говерлою»? На мій погляд, цей тур з базовим днем 13 вересня має стати новою точкою відліку й переломним моментом.

- Знаю, що ваш тренерський штаб - чи не найстабільніший. Підозрюю, що певні футбольні ділянки доручаєте асистентам, а собі - роль політрука?
- Не зовсім буквально, але щось на цей кшталт ви вгадали. Хлопцям складно, тож днюю й ночую в команді, вселяю в них надію на кращі часи. Та свою сім’ю, по суті, не бачу вже два місяці. Мрію про зайвий вихідний, але це радше розкіш. Та й перед своїм вболівальником ми в боргу. Погодьтеся: якщо на Театральній площі влаштовують концерт відомого піаніста, а в сусідньому Урзуфі свій рок-фестиваль провели байкери, то невже не забезпечили б спокій для аудиторії в три-чотири тисячі на стадіоні?

Український футбол

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале
Футбол | 16 апреля 2024, 05:20 0
Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале

Получайте быстрее всех обзоры матчей на свой телефон в Телеграме!

Фаны Арсенала издевками проводили Зинченко на замену в игре с Астон Виллой
Футбол | 15 апреля 2024, 12:59 16
Фаны Арсенала издевками проводили Зинченко на замену в игре с Астон Виллой

Александр переживает непростые времена в лондонском клубе

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.