Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2754
0

Кубок Львівщини: Кардинал та Енергія починають з перемог

У Львові стартував п’ятий турнір з футзалу «Кубок Львівщини-2014»

Кубок Львівщини: Кардинал та Енергія починають з перемог

Турнір стартував товариським матчем між івано-франківським «Ураганом» та хмельницьким «Спортлідером+». Оскільки кожного ігрового дня є дві команди, які волею календаря пропускають ігровий день змагань, організатори вирішили зводити ці колективи в очну товариську зустріч. «Урагану» у цьому матчі вдалося здобути вольову перемогу з рахунком 4:2.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Спортлідер +» (Хмельницький) – 4:2 (0:1)
Голи
: Горбатий (2), Миколюк (2) – Рибак, Власович

Не менш цікавим виявилося протистояння між найкращою командою Львівщини «Княжим Ринком» та міцним середняком Екстра-ліги рівненським «Кардиналом». Ця гра відбувалася уже в рамках турніру «Кубок Львівщини-2014». У першому таймі матчу команда Сергія Піддубного зуміла забити два м’ячі, після чого у другій 20-хвилинці змогла розвинути свій успіх. При рахунку 6:0 на користь суперника «Княжий Ринок» вдався до тактики гри з п’ятим польовим гравцем. Цей тактичний хід від тренера команди Євгена Москвіна себе повністю оправдав – львів’яни скоротили перевагу «Кардинала» до мінімуму – 5:6. На ще один «подвиг» «Княжий Ринок» не вистачило – «Кардинал» святкував мінімальну перемогу.

«Кардинал» (Рівне) – «Княжий Ринок» (Львів) – 6:5 (2:0) (група Б)
Голи
: Маринюк, Басіч (3), Волянюк, Портянко – Піддубний (автогол), Танський (автогол), Писько (2), Багряк

Волею календаря оновлена «Енергія» на «Кубку Львівщини» стартувала проти майбутнього новачка Екстра-ліги – «Привату» з Кривого Рогу. Протистояти на рівних команді Олександра Юзика не вдалося. Створені небезпечні моменти «енергетики» зуміли втілити у гол на сьомій хвилині зустрічі – перший м’яч після повернення в «Енергію» забив Андрій Федюк. П’ятий номер львів’ян асистував Роману Кордобі на 15-ій хвилині матчу. У цьому епізоді Кордоба з гострого кута пробив сильно і влучно – 2:0 після першого тайму.

У другому таймі команда Максима Павленка продовжувала домінувати на майданчику і була значно ближчою до третього гола, аніж суперник до першого. Аби щось змінити у рахунку, команді з Кривого Рогу потрібно було змінювати тактику або суттєво додавати у швидкостях. Атаки «Привату» дуже рідко мали якусь небезпеку. Один момент вартий справжньої уваги таки був – після обрізки Тригубця від голу «Енергію» врятував підкат Степана Струка.

Атаки «Енергії» у другому таймі ще тричі увінчалися успіхом. Богдан Стефанків асистував Максимові Павленку, Тарас Кузь – Михайлові Грицині, а Сергій Тригубець – Роману Кордобі. У підсумку 5:0 – оновлена «Енергія» впевнено стартує на домашньому турнірі.

«Енергія» (Львів) – «Приват» (Кривий Ріг) – 5:0 (2:0)
«Енергія»
: Кардаш, (Мірзаєв, (Пітуля) – Струк, Федюк, Тригубець, Кордоба – Павленко, Мих. Грицина, Мик. Грицина, Кузь – Стефанків, Шурак
«Приват»: Юдін (Кожин), Бакум, Погосов, Кудь, Каграманян, Божко, Баклан, Гречка, Деялятинський, Дєдунов, Мазенко, Острий, Грабюк
Голи: Федюк, 7, Кордоба, 15,40, Павленко, 31, Мих. Грицина, 38.



www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.