Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 19 августа 2014, 13:36
1760
1

Антон ШИНДЕР: «Теперь дело за мной...»

Новичок одесского «Черноморца» - об игре против «Зари» и адаптации в команде

| Обновлено 19 августа 2014, 13:36
1760
1
Антон ШИНДЕР: «Теперь дело за мной...»
Після нульової нічиєї між «Чорноморцем» і «Зорею» більшість футболістів одеського ФК спілкуватися з журналістами не захотіла. 
 
— Антоне, як вам гра у цілому? Що вдалося, а що — ні?
— Не вдалося перемогти, хоча всі ми сподівалися лише на перемогу, бо грали вдома. Моменти для цього були, треба було їх реалізовувати, але не склалося. Хоча, погодьтеся, грали непогано, особливо в другому таймі.
 
«Зоря» — хороша команда, міцна, швидка, але, здається, хлопці тримали в голові майбутній матч із «Фейєноордом». Утім, об’єктивно кажучи, ми мали перемагати.
 
— Перший тайм ви провели на лаві запасних, вийшли в другому. Коли виходили на поле, можливо, знали, як саме слід грати проти «Зорі»? Чи мали якісь додаткові настанови від Романа Йосиповича?
— Та ні, знаєте, все дуже прос­то — треба було вийти на поле та забити м’яч. Як, коли, після чого — це все неважливо. Прик­ро, що не вдалося. Отже, зараз настрій не найкращий. До того ж, звичайно, хочеться вже відзначитися за нову команду, тим більше, що я відчуваю довіру тренерського штабу, підтримку партнерів, хочеться бути корисним.
 
— Як себе почуваєте фізично? Ще у Спліті ви отримали ушкодження, потім форсували процес відновлення, зіграли кілька матчів…
— Почуваюся нормально, пропустив певний час, але доволі швидко відновився, наразі все добре, тренуюся, граю. Хоча, звичайно, хочеться набрати форму та грати-грати-грати…
 
— Ви у «Чорноморці» менше місяця. Як проходить ваша адаптація в одеському клубі?
— Усе добре, мені подобаються умови, в яких тренуємося та граємо, імпонує ставлення до мене з боку партнерів і тренерів. Тепер справа за мною.
 
— Сезон щойно розпочався, а ви вже зіграли за 19 днів п’ять матчів на стадіоні «Чорноморець»…
— Завжди приємно грати перед очима своїх уболівальників, тим більше тоді, коли вони так нас підтримують. Погано, що у цих матчах ми перемогли лише двічі та тричі зіграли внічию, але все буде ліпше. Добре, що награлися на своєму стадіоні, адже попереду два виїзди — у Чернівці та Київ. Отже, ви ще сумуватимете за нами до матчу із «Шахтарем» (він пройде орієнтовно 13 вересня).
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Odessit-FCCO
Уже давно дело за тобой! И болельщики,и партнёры,и тренер на тебя расчитывают!!!Про....ь столько моментов...Скорости нет вообще!