Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Англия
| Обновлено 18 августа 2014, 14:31
1049
2

Грегор БАЛАЖИЦ: «Фанаты поддерживали нас как чемпионов»

Защитник «Карпат» поделился впечатлениями о победе над «Волынью»

| Обновлено 18 августа 2014, 14:31
1049
2
Грегор БАЛАЖИЦ: «Фанаты поддерживали нас как чемпионов»

Як і в матчі проти ужгородської «Говерли», другий карпатівський гол забив захисник Ґреґор Балажіц, коли підключився на подачу кутового...

– «Волинь» славиться підбором високих гравців, проти яких не просто грати. Але ми міцно стояли, показали справжню командну гру, разом атакували і разом оборонялися. Тому я хочу привітати усіх гравців, тренерів та фанатів. Ця перемога нам була украй необхідна. Головне, що ми зіграли на «нуль». А як нас фанати підтримували! Наче чемпіонів! Вони для мене – номер один.

– Раніше у «Карпат» була проблема у тому, що перший та другий тайм команда грала по-різному. Зважаючи на те, що сьогодні «леви» грали однаково добре протягом всього матчу, можна сказати, що ви нарешті зігралися?
– Я раніше вже говорив, що нам треба трохи часу для того, щоб краще зрозуміти один одного. Але й ця гра не показова. Ми можемо грати набагато краще і ми будемо прогресувати. Треба зрозуміти, що у нас були важкі збори, ми багато готувалися до чемпіонату. Зараз вже починається з’являтися сила. Якщо ми будемо в такому ритму рухатися далі, то у нас все буде добре.

– Ти вже «змирився» з тим, що є кращим бомбардиром «Карпат»?
– Справді, за 4 матчі ми забили лише 4 голи, два з яких на моєму рахунку. Як і в Ужгороді знову забив головою. Для захисника це дуже приємно, адже у гравців нашого амплуа не часто виникають моменти. Головне, щоб ця перемога дала нам нагоду рухатися вперед. А гол присвячую своїй дружині, яка саме до Львова сьогодні приїхала.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Olezha74
Блін, наскільки я зрозумів з коментарів, я вчора пропустив першу нормальну змістовну гру Карпат в цьому сезоні? А що казав тренер волинян, що пеналь якусь не дали?
Bandera.Lviv
Ріст гравця ОЧЕВИДНИЙ!!! ПРОДОВЖУЙ працювати над собою...