Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
|
3015
0

Сборная Украины разгромила команду Филиппин

Подопечные Фрателло не оставили шансов сопернику

Сборная Украины разгромила команду Филиппин

Національна збірна України, яка нині готується до чемпіонату світу, провела третій поєдинок на Tournoi International 2014 d’Antibes у Франції. Після перемоги над французами підопічні Фрателло зустрічались з філіппінцями.

Збірна України розпочала матч тією ж стартовою п’ятіркою, що і вчора: Джетер, Гладир, Липовий, Корнієнко і Натяжко. Протягом першої чверті команди йшли щільно, не відриваючись набагато в рахунку одна від одної. Після 3-очкового Максима Пустозвонова і влучання В’ячеслава Кравцова наша команда завершила першу десятихвилинку – 21:16.

З алей-упа Кравцова розпочалася феєрія Мішули тривалістю півтори хвилини (Олександр віддав пас В’ячеславу, потім закинув сам, а потім віддав передачу-цукерочку на Зайцева, після чого ще закинув з-за дуги) і збірної України загалом тривалістю наступні три чверті матчу. Естафету у Мішули перехопив Зайцев, котрий приніс команді 6 очок за неповні півхвилини. Через дві хвилини Джетер і Пустозвонов потішили французьку публіку ще одним алей-упом – у середині другої чверті рахунок став 44:25. Філіппінці продовжували атакувати переважно з-за дуги, з перемінним успіхом. Українці ж використовували весь арсенал атакуючих дій: Кравцов, Джетер, Липовий, Гладир, Натяжко, Корнієнко закидали на будь-який смак, здобувши вагомий доробок очок, як для половини матчу – 61:35.

У тому ж ключі гра тривала і після великої перерви. Шикарний пас Мішули через пів майданчика, який завершився алей-упом Корнієнка примусив нечисленних французьких глядачів знову аплодувати українцям. Крапку в третій чверті поставив Святослав Михайлюк з лінії штрафних – 83:48. П’ять поспіль очок Забірченка на початку четвертої десятихвилинки і Україна вже має +40 – 91:51. Далі здалеку влучили Зайцев і двічі поспіль Михайлюк, котрий запалив для України на табло «сотню» – 100:58. Прикладу Свята послідував Мішула, котрий теж двічі поспіль вистрілив з-за дуги – 106:60. Чотири очки поспіль додав до доробку нашої команди Станіслав Завадський. Гарну крапку в поєдинку поставив Святослав Михайлюк, забивши данк, а потім після підбирання Олександра Липового зробив його передачу результативною – 114:64.

Україна – Філіппіни 114:64

20-21 серпня команда Майка Фрателло зіграє на Міжнародному турнірі в Барселоні.

ФБУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 19
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

ФОТО. С кем встречается Беллингем? Горячая модель, которая старше на 5 лет
Футбол | 25 апреля 2024, 05:25 1
ФОТО. С кем встречается Беллингем? Горячая модель, которая старше на 5 лет

Джуд состоит в романтических отношений с Лаурой Селией

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.