Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 16 августа 2014, 12:15
2121
2

Сумы примут Металлист 24 августа

Харьковский клуб сыграет с ФК «Сумы» в Кубке Украины

| Обновлено 16 августа 2014, 12:15
2121
2
Сумы примут Металлист 24 августа
У середу, 13 серпня відбулося жеребкування 1/16 Кубка України. Жереб звів сумчан з бронзовим призером минулого Чемпіонату України - харківським «Металістом». За регламентом Кубка України, стадія 1/16 фіналу складатиметься з одного матчу, а «несіяна» команда (в даному випадку це ПФК «Суми») автоматично стає господарем у цьому протистоянні.
 
Матч відбудеться у неділю, 24 серпня в День Незалежності України на стадіоні «Ювілейний». Час початку поєдинку уточнюється.
 
Головний тренер сумчан Юрій Ярошенко зазначив, що поєдинок з «Металістом» це, в першу чергу, шанс для молодих гравців проявити весь свій потенціал. «Гравці нашої команди у матчі проти одно з лідерів Чемпіонату України можуть показати, наскільки вони готові професіонально розвиватися. Головне, щоб глядачі, які прийдуть на стадіон отримали задоволення від матчу. Не виключено, що суперник перед грою з нами буде робити ротацію в стартовому складі. Знаючи, наскільки успішно у «Металіста» функціонує футбольна академія, можемо припустити, що в основі на цей матч вийдуть гравці молодіжного складу чи команди  U-19», - зазначив головний тренер ПФК «Суми».
 
Нагадаємо,що підопічні Юрія Ярошенка у липні цього року, в рамках навчально-тренувального збору, вже зустрічалися з молодіжним складом «Металіста». Поєдинок завершився внічию 1:1.
 
Також зазначимо, що матч ПФК «Суми» - «Нафтовик-Укрнафта» м.Охтирка, який згідно з календарем Першої ліги мав відбутися 24 серпня, перенесено на четвер, 28 серпня.

ФК Сумы
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
dadaali
тоже такая же мысль посетила
Lennon750
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил