Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1624
0

Игорь КУТЕПОВ: «Маркевича хорошо приняли в Днепре»

Тренер вратарей молодежной сборной Украины дал свой прогноз на матчи 4-го тура УПЛ

Игорь КУТЕПОВ: «Маркевича хорошо приняли в Днепре»
Ігор КУТЄПОВ, тренер воротарів молодіжної збірної:
 
«Олімпік» — «Шахтар». Однозначними фаворитами є «гірники», в їхній перемозі сумніватися не доводиться.
 
«Металург» Зп — «Дніпро». Із огляду на те, що це дуже принципове протистояння, т.зв. «індустріальне дербі», слід було б очікувати непередбачуваного, з точки зору результату, матчу. Тим паче запоріжці доводять, що, за потреби, можуть зібратися й виграти. Утім, другий тайм гри дніпрян проти «Карпат» налаштовує мене на оптимістичні щодо них очікування: після того, як повернулися лідери (йдеться про Ротаня та Стринича), команда заграла по-іншому. Й не вірте чуткам, ніби Маркевича не прийняли в Дніпропет­ровську: я регулярно спілкуюся з помічниками Богдановича — Хрусловим та Івановим, які розповідають, що все в них чудово: команда їх прийняла, всі футболісти кажуть, що стиль гри й тренувань Маркевича подобається їм більше, ніж Рамоса. Просто сьогодні триває етап перебудови, дніпрянам потрібен час. Іще, на мою думку, їм пот­рібні нові гравці. Це за умови, якщо вони мають серйозні плани на Лігу чемпіонів…
 
«Металіст» — «Говерла». Попри велику повагу до В’ячеслава Вікторовича, попри те, що Харків утратив чотирьох лідерів, уважаю, що сьогодні «Металіст» показує непогану гру. Нехай харків’яни програли два останні матчі, та при цьому показували гру класного рівня. «Металісту», вважаю, бракує сьогодні одного — забивного форварда, людини, яка могла би часто й ефективно завершувати атакувальні потуги команди… Із іншого боку, «Говерла» посилюється — взяли Коваля, Кузнецова, можливо, Близниченка (дуже талановитий хлопчина, скажу я вам!). Точно дадуть бій, але все ж, гадаю, переможуть господарі.
 
«Ворскла» — «Металург» Д. Уважаю, господарі мають узяти три очки. По-перше, вони сьогодні елементарно кращі. По-друге, в «Металурга», як і в усіх команд того регіону, великі труднощі. Цим, мабуть, пояснюється те, що П’ятенко такий знервований…
 
«Чорноморець» — «Зоря». Один із найцікавіших матчів туру! Із одного боку, «Чорноморець», який, попри втрату багатьох гравців та розчарування від вильоту з єврокубків, раннього вильоту, залишається командою, котра, за великим рахунком, може виграти в будь-кого. Із іншого, «Зоря», яка сьогодні на куражі, яка доволі несподівано пройшла сильну норвезьку команду… Складно мені судити, хто переможе. Мабуть, найімовірніший результат — нічия.
 
«Волинь» — «Карпати». Мені здається, сьогодні в УПЛ саме лучани показують чи не найкращий футбол, принаймні, в плані організації. Їм елементарно не щастить здобувати очки. По суті, вони несправедливо програли й «Дніпру», і «Чорноморцю». Але я так само високої думки про Йовичевича, бачив, як він здорово працював з молодіжним складом, знаю, що він — класний спеціаліст. Вочевидь, перевага на боці лучан — більша зіграність, уможливлена довгочасною роботою одного тренера.
 
«Іллічівець» — «Динамо». Скажу так: після «Олімпіка» столичні не мають права втрачати очки…
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.