Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
|
1364
0

НАТЯЖКО: «Лучше проиграть сейчас, чем на чемпионате мира»

Центровой сборной Украины - о подготовке к ЧМ-2014

НАТЯЖКО: «Лучше проиграть сейчас, чем на чемпионате мира»

Національна збірна України, яка готується до чемпіонату світу, 13 серпня вирушила на Міжнародні турніри до Франції та Іспанії.

Кандидат до національної збірної України Кирило Натяжко:

«Після матчів у Литві тренер дав нам два дні відпочинку. Ми трохи перезарядилися, відволіклися від баскетболу, мали змогу поспілкуватися з друзями, провести час з близькими, до деяких гравців приїхали родичі, дівчата. Сьогодні знову ми всі в роботі з новими силами.

В Литві відрізками ми грали досить непогано, відрізками – жахливо. Тому зараз стараємося скоригувати те, що було поганим, дивимося відео, прагнемо закріпити хороші моменти, налагодити взаємодії. Якщо дивитися на результати, то два матчі в Литві були для нас не вельми вдалими. Першу половину поєдинку з литовцями зіграли добре, другу – жахливо, а з австралійцями – навпаки. Якщо скласти з тих двох ігор одну, то, гадаю, всім сподобалося б. Можливо, ми ще фізично не зовсім готові, крім того, були задіяні багато гравців. Тому грати на результат було важко. Ми ще знайдемо свою гру, ще маємо час. Такий процес ми проходимо щороку, це підготовка. Краще програти зараз, ніж на чемпіонаті світу.

Передусім ми акцентуємо увагу на захисті. З кожним роком нам усе легше взаємодіяти один з одним.

Святослав Михайлюк провів з нами декілька тренувань, ще не зовсім знає наші зв’язки в захисті та нападі. Те, що він має талант, скаже навіть будь-яка людина з вулиці, яка подивиться на Святослава. Тому все залежить від його власного бажання бачити себе в майбутньому серйозним баскетболістом. Усе в його руках. Думаю, вже цього року Святослав Михайлюк може допомогти нашій команді.

Я приїхав на збори не в найкращій формі, як, власне, половина хлопців. Перший збір у нас був такий важкий, що навіть якби ти був готовий на 100%, тобі дадуть 200% завдань, відчуватимеш себе не готовим. Тому всім було важко після перших десяти днів тренувань. Зараз уже набагато легше, ноги відходять, легше працювати. Сьогоднішнє тренування не було важким, але в липні після такого заняття ми ледве доволокли б додому ноги. Нині відпрацьовуємо схеми в нападі та захисті.

15 серпня ми знову гратимемо зі збірною Австралії, хочеться трохи реабілітуватися перед самими собою. Було неприємно, коли австралійці просто знищили нас у першій половині матчу в Литві. Не думаю, що вони настільки сильніше за нас, тож хочу повернути їм боржок. Буде цікаво грати з Францією – вони чемпіони Європи минулого року, команда, з якою ми грали, досить таки непогано грали. Тож буде цікаво подивитися, де ми перебуваємо в сенсі підготовки на даний момент».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Серия А обеспечила себе 5 мест в Лиге чемпионов на следующий сезон
Футбол | 19 апреля 2024, 07:23 4
Серия А обеспечила себе 5 мест в Лиге чемпионов на следующий сезон

Италия точно не опустится ниже второго места по итогам сезона

Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду
Футбол | 18 апреля 2024, 12:44 1
Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду

Тренер вратарей «Реала» считал, что не прыгать стоит только в одном случае из трех возможных

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.