Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 10 августа 2014, 19:25
2001
1

Сборная Украины по баскетболу провела два товарищеских матча

Команда Фрателло готовится к чемпионату мира

| Обновлено 10 августа 2014, 19:25
2001
1
Сборная Украины по баскетболу провела два товарищеских матча

Національна збірна України, переважно укомплектована гравцями клубів Суперліги, в рамках підготовки до Кубка світу ФІБА взяла участь у товариському турнірі в литовській Клайпеді.

У першому матчі підопічні Майка Фрателло поступилися команді господарів з рахунком 54-70. По 11 очок збірній України принесли Пух Джетер (екс-«Київ») і Сергій Гладир (екс-«Миколаїв»), котрий також зібрав 5 відскоків*. 7 очок здобув Максим Пустозвонов, що минулого сезону захищав кольори «Азовмашу». Варто зауважити, що Литву за собою вів досвідчений Даріуш Лавринович, який минулий сезон провів у «Будівельнику», виборовши разом із київським клубом золоті медалі Чемпіонату України серед команд Суперліги, а також титул MVP української першості. В активі центрового 19 очок і 7 підбирань.

Програли українці й другий матч, зазнавши поразки з рахунком 60-75 від збірної Австралії. В'ячеслав Кравцов, колишній гравець «Києва» та «Донецька», відзначився 11 очками й 5 підбираннями. 9 очок на рахунку Ігоря Зайцева, який минулого сезону виступав за «Азовмаш». По 7 очок команді принесли Олександр Мішула («Дніпро»), Максим Корнієнко («Хімік») і Дмитро Забірченко («Будівельник»).

* Статистика може бути відображена некоректно через те, що в складі збірної України на паркет виходило більше 12 гравців.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vvadim17
угу,два провела и два проеппала