Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1346
0

Максим ФЕЩУК: «Хотелось бы сенсации в игре с Металлистом»

Капитан «Говерлы» - о прошедшем матче с «Ворсклой» и предстоящем с харьковчанами

Максим ФЕЩУК: «Хотелось бы сенсации в игре с Металлистом»

Нападник та віднедавна капітан ФК «Говерла» Максим Фещук у невеличкій розмові розповів клубній прес-службі про стартові поєдинки та майбутнього опонента – харківського «Металіста».

– Максиме, як би ви охарактеризували зустріч з «Ворсклою»? Нічию в рідних стінах можна вважати задовільним результатом, зважаючи на те, що матчі з полтавською командою завжди давались нам важко?
– Якщо чесно, нам дуже шкода, що не виграли, тому що, я вважаю ми були ближче до перемоги. Не вдалось реалізувати того, що створили. Результат я б назвав позитивним, все ж таки одне очко здобули з командою дійсно високого рівня і об’єктивно кажучи суперник серйозніший, ніж в попередніх двох турах. Проте, думаю, що цією нічиєю ми повинні бути більше незадоволені, ніж задоволені.

– У стартовому матчі проти львівських «Карпат» ми розійшлись миром. Особисто вам, наскільки важко було грати проти колишнього клубу?
– Якщо чесно, то взагалі не було важко грати. Це була перша гра чемпіонату: вони не знали, що чекати від нас, ми не знали, що чекати від них. Тривалий час команди не бачили одна одну в дії. Перемогти, звичайно, прагнули обидва колективи. Рахунок, як то кажуть, на табло: розійшлись миром, як і у вчорашній грі. Одне очко – це теж доробок, але хочеться вже перемагати.

– Вчора ти виводив команду на матч з капітанською пов’язкою. Відчував на своїх плечах ще більшу відповідальність?
– Ну звичайно, це велика додаткова відповідальність. І напевно тому трошки прикро, що не здобули вікторію, хотілось будучи вперше в ролі капітана, закінчити гру переможцями. Але, сподіваюсь – перемоги в майбутньому.

– Зараз склад «Говерли» відчуває кадрові зміни. Чи важко кожного разу підлаштовуватись під нових партнерів?
– Чесно кажучи, у вчорашній грі, хіба сильно відчувались кадрові проблеми? Я гадаю, що ми дійсно показали достойну гру. Ну, мені так відчувається принаймні. І з трибун так відчувалось і по грі було видно, що команда дійсно набирає форму. Мені здається, що в команди є перспектива і є майбутнє.

– 2 залікові бали за сумою трьох матчів, на вашу думку, задовільний показник?
– Задовільним показником були б 9 залікових балів. Це є відмінний результат. Але розумієте, очки будемо рахувати в кінці чемпіонату. Десь зараз не добрали, десь ми свої очки обов’язково візьмем – я в це вірю. Об’єктивно кажучи, завоювали дві нічиї. Поразка в Запоріжжі була не по грі. Там ми не добрали своїх очок. Мені навіть здається, що зараз команда з цих трьох зустрічей залікових пунктів більше не добирає, ніж здобуває. Можемо сміливо сказати, що у всіх матчах ми втратили очки.

– Наступний поєдинок наша команда проведе на виїзді з харківським «Металістом», який втратив у літнє міжсезоння декількох провідних виконавців. Як можете охарактеризувати форму підопічних Рахаєва?
– Розумієте, ось зараз навіть, даючи вам це невеличке інтерв’ю я спостерігаю гру донецького «Шахтаря» з харківським «Металістом» (під час телефонної розмови паралельно відбувався перший тайм за участі цих команд). «Металіст» виглядає достойно, як і раніше харківяни - хороша команда. Звісно, харківчани рангом вищі від нас, але хотілось би зробити сенсацію. Якщо їхати з думкою про поразку, то тут навіть нема сенсу виходити на поле. Ми в кожній грі налаштовуємось тільки на позитивний результат. Будемо зосереджено і з повною відповідальністю підходити до цієї гри.

Інформаційний відділ ФК Говерла

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Эвертон – Ливерпуль – 2:0. Как травмировался Миколенко. Видео голов и обзор
Футбол | 25 апреля 2024, 05:40 7
Эвертон – Ливерпуль – 2:0. Как травмировался Миколенко. Видео голов и обзор

Смотрите видеообзор перенесенного матча 29-го тура АПЛ

В Челси принято решение о будущем Мудрика
Футбол | 24 апреля 2024, 19:01 3
В Челси принято решение о будущем Мудрика

«Пенсионеры» расставили приоритеты в отношении украинца

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.