Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 августа 2014, 12:09
1408
0

Волевая победа Александрии над Нефтяником

Клуб их Ахтырки не удержал победу в Александрии

| Обновлено 10 августа 2014, 12:09
1408
0
Волевая победа Александрии над Нефтяником
На матч проти «Нафтовика – Укранафта» олександрійці вийшли майже тим самим складом, що і на гру з «Геліосом», лише замість В.Бідловського на полі ми побачили А.Кічу.
 
Як і належить, господарі поля з перших хвилин заволоділи ініціативою, отримали право на пробиття декількох стандартів, але небезпеки воротам А.Тимофєєва вони не несли. На 10-й хвилині, Д.Леонов потужно пробив по центру, але на заваді опинився С.Старенький, який отримав травму, прийнявши цей удар на себе і підвернув ногу. В.Шаран зробив вимушену заміну. Замість Сергія на поле вийшов Я.Ямполь. На 17-й хвилині, після подачі Я.Ямполя з кутового, першим на м'ячі опинився М.Імереков, але його удар пройшовся поряд зі стійкою. Відразу ж охтирчани провели небезпечну атаку. Олександрійці програли територіальну боротьбу, Р.Левига опинившись сам-на-сам перед воротами наших земляків, пробив мимо А.Новака, відправивши м’яч в сітку воріт – 0:1. Олександрійці, намагаючись відігратися, в своїх атаках багато помилялися і їх передачі вдало читалися суперником. Натомість атаки «Нафтовика» носили щоразу все гостріший характер. На 44-й хвилині, після розіграшу кутового, могли відзначитися і Є.Чепурненко, і М.Імереков, але удар першого був відбитий голкіпером, а повторний удар Максима був заблокований захисниками.
 
По перерві матчу, після серйозної розмови в роздягальні В.Шарана зі своїми підопічними і виходом на поле В.Грицука (до речі він проводив свій сотий матч у складі нашої команди в чемпіонатах України), малюнок гри змінився. Наші футболісти почали більш активно діяти в нападі, їх атаки та передачі ставали більш осмисленими, раз-за-разом створюючи небезпечні моменти біля воріт гостей. Вже на першій хвилині другого тайму олександрійці мали хорошу можливість зрівняти рахунок. Після подачі кутового з правого флангу Д.Леонов на мить не встиг до м’яча і А.Тимофєєв забрав його в руки. Ще через декілька хвилин олександріці провели більш осмислену атаку, але після перспективної навісної передачі Д.Леонова, В.Пономар опинився в офсайді. На що гості відповіли гострою контратакою. Після помилки А.Запорожана, футболіст «Нафтовика» І.Сондей вийшов віч-на-віч з А.Новаком, але пробити по воротах йому завадили захисники. На 52-й хвилині наші земляки провели масовану атаку, але потужний удар низом у виконанні А.Запорожана, парирував голкіпер охтирчан.

На 61-й хвилині, після подачі кутового, першим на м'ячі опинився Д.Леонов, але в останню мить м’яч зрізався з ноги і пройшов повз воріт. На 64-й хвилині наші земляки провели швидку контратаку. В.Грицук, отримавши передачу від Я.Ямполя, на швидкості ввірвався в штрафний майданчик, віддав пас на В.Пономаря, який чітким ударом в нижній кут відправляє м’яч в сітку воріт – 1:1. В другому таймі ми побачили зовсім іншу «Олександрію», в деяких моментах, навіть, неочікувано для них самих. На 71-й хвилині олександрійці провели надшвидку контратаку. Після багатохобівки В.Грицук – Я.Ямполь – А.Запорожан – А.Чорній, останній майже з кута штрафного майданчика потужним ударом відправляє м’яч в сітку воріт «Нафтовика - Укрнафти» – 2:1. На 82-й швилині олександрійці провели ще одну перспективну атаку. В.Грицук пройшов на швидкості по центру, віддав передачу на А.Чорнія, той дещо поквапився з ударом і пробив точнісінько в голкіпера. На 88-й хвилині, гості спромоглися провести одну з небезпечних атак, вивівши В.Войцеховського майже віч-на-віч з голкіпером, але А.Новак вчасно вийшов з воріт і ліквідував загрозу. Це була остання нагода обох команд змінити рахунок у звітному матчі. Важка, але заслужена перемога нашої команди.
 
За традицією, ТОВ «Колега» запровадив приз для «Кращого гравця матчу». На думку представників компанії в цьому матчі ним став олександрієць – автор переможного голу А.Чорній. Одразу після зустрічі йому і було вручено нагороду.
 
ФК «Олександрія» - «Нафтовик – Укрнафта» - 2:1 (0:1)
«Олександрія»: Новак, Сухоцький, Леонов (Микицей, 85), Кіча (Чорній, 61), Пономар, Чепурненко (Грицук, 46), Запорожан – к/к, Старенький (Ямполь, 17), Імереков, Банада, Басов.
«Нафтовик - Укрнафта»: Тимофєєв, Вечтомов, Бояринцев – к/к, Вайда, Світличний, Білий (Г.Пасіч,74), Павелько, Боровик (Радіонов, 80), Сондей, Шестаков (Зайчук, 79), Левига (Войцеховський, 74).
Попередження: Д.Леонов (36), А.Запорожан (41), А.Сухоцький (83), А.Новак (90+1) – І.Білий (39).
Голи: В.Пономар (64), А.Чорній (71) - Р.Левига (19).

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика
Футбол | 25 апреля 2024, 17:13 34
Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика

Пока непонятно, зайдет ли речь об аренде или же о продаже украинца

Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца
Футбол | 26 апреля 2024, 08:01 2
Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца

«Милан» вступил в борьбу с «ПСЖ», «Баварией» и «Манчестер Юнайтед» за Андрея

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.