Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 09 августа 2014, 19:46
2507
1

Украина без шансов уступила Австралии в товарищеском матче

Подопечные Фрателло продолжают подготовку к чемпионату мира по баскетболу

| Обновлено 09 августа 2014, 19:46
2507
1
Украина без шансов уступила Австралии в товарищеском матче

Національна збірна України, яка нині готується до чемпіонату світу, провела другий товариський поєдинок у Клайпеді.

Збірна України розпочала гру в такому складі: Джетер, Липовий, Пустозвонов, Корнієнко і Кравцов. Саме В’ячеслав приніс команді перші чотири очки, ці влучання виявилися єдиними для України за стартові майже 8 хвилин. А от пропустила наша команда занадто багато, як для одної чверті – 32:7 – з таким рахунком суперники пішли на першу перерву. Другу десятихвилинку українці розпочали п’ятіркою, якою завершували першу чверть, – Мішула, Забірченко, Тимофеєнко, Зайцев і Натяжко. В середині другої чверті на паркет вийшли Лукашов, Глєбов, Михайлюк, Корнієнко і з ними залишився Натяжко. П’ять очок поспіль команді приніс Максим Корнієнко. Однак нашим гравцям усе ще важко давалося здобувати очки. Перша половина поєдинку завершилася з рахунком 49:21. Австралійці реалізували 78% 2-очкових кидків і 56% – 3-очкових і, цікаво, не зробили жодної втрати, тоді як Україна мала 33% влучань 2-чкових і 13% 3-очкових.

Після великої перерви в складі нашої збірної вийшли Джетер, Забірченко, Липовий, Корнієнко та Натяжко. Австралійці продовжували впевнено утримувати здобуту перевагу. Після втрати Забірченка до нашого кошика залетів черговий 3-очковий, Майк Фрателло взяв тайм-аут, після якого замість Дмитра випустив Михайлюка – на шостій хвилині третьої чверті Святослав набрав свої перші два очки за національну збірну України, а через півтори хвилини реалізував два штрафні (в статистиці його очки записали на Дмитра Забірченка, оскільки грали 14, а не 12 баскетболістів). Четверту десятихвилинку в синьо-жовтій формі розпочали Мішула, Забірченко, Пустозвонов, Зайцев і Кравцов. Українці нарешті знайшли свою гру – за 5 хвилин наші хлопці організували ривок 0:11 (7 з 11 очок приніс команді Олександр Мішула). Завершували поєдинок Лукашов, Глєбов, Михайлюк, Корнієнко і Завадський (його статистичні дані записували на Кравцова). Четверту десятихвилинку підопічні Майка Фрателло виграли – 5:17 і завершили поєдинок з рахунком 75:60.

Австралія – Україна 75:60 (32:7, 17:14, 21:22, 5:17)

Завтра наша команда повертається до Києва, де тренуватиметься протягом двох днів, потім поїде на турніри до Франції та Іспанії.

ФБУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Известно, как Лунин отреагировал на новость, что в финале ЛЧ сыграет Куртуа
Футбол | 10 мая 2024, 18:22 7
Известно, как Лунин отреагировал на новость, что в финале ЛЧ сыграет Куртуа

«Реал» сыграет с «Боруссией» 1 июня в финале главного еврокубка

Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0
Другие виды | 10 мая 2024, 06:15 0
Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0

Хорватия отгрузила в ворота Люксембурга 18 безответных мячей

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.