Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1182
1

БАЛАЖИЦ: «Сделаем все, чтобы Днепр не устроил праздник»

Легионер «Карпат» - о предстоящем матче против «Днепра»

Захисник львівських «Карпат» Грегор Балажіц поділився очікуваннями від завтрашньої гри проти «Дніпра».

- Цього разу нам доведеться грати з іншим «Дніпром». Попри те, що з команди не пішло багато ключових футболістів, змінився головний тренер, з’явилися новачки. У стартових турах чемпіонату було видно, що новий колектив намагається притертися один до одного. Багато чого в них вже вдається, але на покращення рівня потрібен час. Зрештою, у нашій команді ситуація ідентична - новий тренер, нові гравці. Однак «Дніпро» зміг здобути у двох матчах шість очок, ми ж задовільнилися лише одним.

- Як ти і твої партнери оцінюєте такі результати?
- Щось схоже ми проходили минулого року, коли команда будувалася з нуля. Тоді прийшла ціла група нових гравців, і на старті чемпіонату ми досить довго не могли виграти - перебивалися з нічиїх на поразки. Збори, звичайно, добре, але чемпіонат - це інший рівень, інша відповідальність за результат.

Як і тоді, так і зараз, нам необхідно трохи часу аби краще порозумітися один з одним, відновити втрачені ігрові зв’язки. Ті ж Худоб’як, Ксьонз, Кожанов, Кополовець, попри свій досвід, також мають зігратися із молоддю. Відповідно, нашим уболівальникам треба набратися терпіння. Я переконаний, що незабаром команда виглядатиме добре не лише в другому таймі, як то було в Ужгороді та у Львові, а протягом всього матчу.

- Уболівальники не можуть зрозуміти, в чому причина таких різних таймів...
- Ми також не можемо це пояснити. Здавалося, що в Ужгороді нам завадила спекотна погода, але у Львові все повторилося. Відповідно, треба шукати проблему в собі. Ми граємо по-різному в кожному з таймів - спершу мляво і повільно, а потім швидко та агресивно. Ми працюємо над тим, щоб грати однаково у двох таймах - напористо, швидко, багато атакувати, але, як я вже казав, на це потрібен час.

Все ж, я сподіваюся, що наші фани оцінили гру команди в другому таймі проти донецького «Металурга». Ми провели чимало якісних атак. Вони були красивими, але, на жаль, не результативними.

- На що розраховуєш в матчі проти «Дніпра»?
- Сказати, що нам буде важко - нічого не сказати. Два перші матчі «Дніпро» провів на виїзді, здобув дві перемоги. Зараз вони гратимуть перед рідною публікою, відповідно, захочуть подарувати глядачам свято. Зі свого боку ми зробимо все можливе, аби не дати дніпрянам цього зробити. Зрештою, футбол непередбачуваний. Хто ж чекав, що ми виграємо 1:4 в нашій останній зустрічі? Поживемо - побачимо...

Інформаційний центр ФК «Карпати» Львів

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца
Футбол | 18 апреля 2024, 08:35 4
Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца

Флорентино остался явно в восторге от игры Андрея в поединке Манчестер Сити – Реал

Стали известны все европейские команды, которые сыграют на клубном ЧМ 2025
Футбол | 18 апреля 2024, 08:59 0
Стали известны все европейские команды, которые сыграют на клубном ЧМ 2025

Поскольку Арсенал вылетел из Лиги чемпионов, 12-е место от Европы досталось РБ Зальцбург

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alessandro13
Кто тебя спрашивать будет?!