Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 06 августа 2014, 09:20
1333
0

Святослав Михайлюк присоединился к национальной сборной

MVP Евробаскета U-18 отправился в Литву на сбор команды Фрателло

| Обновлено 06 августа 2014, 09:20
1333
0
Святослав Михайлюк присоединился к национальной сборной
Учора Святослав Михайлюк повернувся з чемпіонату Європи U18 (Дивізіон В) зі срібною медаллю та призом MVP, а сьогодні Свят уже вилетів до Литви, щоб приєднатися до національної збірної України. Нагадаємо, команда Майка Фрателло проводить навчально-тренувальний збір у Каунасі, а 8-9 серпня в Клайпеді зіграє товариські матчі зі збірними Литви і Австралії.
 
Кандидат до національної збірної України Святослав Михайлюк:
«Так, після чемпіонату є втома, однак я постараюся показати все, що я можу, всі свої сили, які ще залишилися, викласти в національній збірній. Я знаю, що Майк Фрателло дуже хороший тренер, його дуже шанують в Америці. Думаю, він дасть мені дуже багато досвіду.
 
Я проходив етап фізичної підготовки з юніорською збірною, не думаю, що він був набагато легший, ніж у національній. Щоб мати шанс потрапити до складу національної команди, потрібно дуже багато працювати, показати, що я можу грати на такому рівні, з такими гравцями».
 
Головний тренер збірної України U18 Максим Міхельсон:
«Я нині непокоюся лише щодо фізичного стану Святослава, оскільки ми пройшли досить складні збори – 38 днів важкої праці, і на чемпіонаті на нього лягло велике навантаження, адже всі суперники знали, хто такий Святослав Михайлюк, у кожному матчі проти нього і Олександра Кобця був найагресивніший і найскладніший захист, на них весь час здвоювалися, не давали змоги взагалі переміщатися майданчиком. Звісно, Святослав втомився. Сподіваюся, що по приїзді до Литви тренери дадуть йому два дні відпочинку, не кинуть його відразу в бій. Втім, у національній збірній України працюють великі професіонали, вони все це розуміють. Я вірю, що Святослав має бути в складі 12 гравців, котрі поїдуть на чемпіонат світу, і по своїй грі, і для перспективи, для майбутнього збірної. Адже Сабоніс свого часу поїхав у 17 років на чемпіонат світу, хай не багато грав, але цей досвід дав йому змогу вирости в того, ким він став».

ФБУ
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.