Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
5628
0

Открытая тренировка олимпийской сборной по боксу

Юные украинские олимпийцы готовятся к вылету в Китай

Открытая тренировка олимпийской сборной по боксу

Першого серпня 2014 року на Олімпійські спортивній базі «Конча-Заспа» відбулося відкрите тренування збірної України з боксу, яка вже незабаром представлятиме нашу країну на II Молодіжних Олімпійських іграх, які відбудуться у м. Нанкіні (Китай) з 16 по 28 серпня 2014. Зазначимо, що збірна боксу є однією з найчисленніших в олімпійській делегації України та складається з чотирьох учасників. Отже, поборотися за олімпійське золото їдуть:
1. Роберт Мартон
2. Раміль Гаджиєв
3. Віктор Петров
4. Ангеліна Бондаренко

Титуловані українські боксери мають лише один шанс показати себе на таких почесних змаганнях, як Молодіжні Олімпійські ігри, і проґавити його вони не збираються! Якщо дорослі спортсмени мають шанс пройти кілька олімпійських циклів, а за новими правилами Міжнародної асоціації любительського боксу олімпійський віковий ценз подовжено до 40 років, то потрапити на Молодіжну Олімпіаду можна лише раз. Таким чином, пан або пропав! Проте завзяття та наснага – це якраз ті риси, якими сьогодні можуть пишатися наші боксери.



Недарма головний тренер молодіжної збірної, Віктор Звєрєв зауважив: «Козирем нашої команди є незламна воля до перемоги. Просто шалений ентузіазм»! І ми охоче віримо, адже усі учасники навчально-тренувального збору в один голос констатують: «Їдемо тільки за перемогою»!



Саме відкрите тренування тривало близько години, і хоча спочатку тренером не було заплановано спарингів, проте, аби показати гостям зі столичних ЗМІ на що здатні наші бійці, Віктор Звєрєв попросив хлопців та чарівну Ангеліну Бондаренко постояти в парах у рингу і продемонструвати, що наша команда налаштована більш ніж серйозно. Після тренування молоді боксери залюбки спілкувались із журналістами та розповідали про підготовку до Олімпіади і свої плани на майбутнє, адже їх спортивне життя після Олімпіади тільки починається!

бокс
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.