Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 03 августа 2014, 18:16
2026
1

Горняк-Спорт разбил на выезде Нефтяник

Клуб из Ахтырки неожиданно уступил в родных стенах дебютанту Первой лиги

| Обновлено 03 августа 2014, 18:16
2026
1
Горняк-Спорт разбил на выезде Нефтяник
Перший домашній матч 24-го чемпіонату України з футболу «Нафтовик» провів з новачком першої ліги «Гірником-Спорт» з Комсомольська. Перед початком матчу капітанами команд традиційно було піднято державний прапор.
 
З перших хвилин «Нафтовик» пішов у наступ, вже на третій хвилині Геннадій Пасіч зробив гарний навіс над штрафним майданчиком, але захисники «Гірників» перевели м’яч на кутовий. На 5-й хвилині Сондей мав нагоду відкрити рахунок, та м’яч пройшов мимо воріт. Був шанс відкрити рахунок у Руслана Левиги, на 12-й хвилині, але його удар був також неточним. У відповідь гості провели різку контратаку, де міг відзначитись Володимир Корольков, але його удар з лінії штрафного майданчика був не точним. На 23-й хвилині Сондей зробив прострільну передачу на Пасіча, але Геннадій не зумів впоратись з м’ячем і шанс було втрачено. На 30-й хвилині Левига і Сондей розіграли непогану комбінацію, та Ситников зумів їх переграти і перехопив м’яч на виході. На 38-й хвилині Шестаков обійшов двох захисників гостей і зробив гарну передачу на Сондея, але замкнути передачу Івану не вдалося. На 40-й хвилині Андрієвський, скориставшись помилкою господарів, пройшов центром поля і відправив м’яч в кут воріт. Пропустивши такий безглуздий м’яч «Нафтовики» ринулись відіграватись, на вістрі атаки були Сондей та Г.Пасіч, але переграти захист гостей їм не вдалося. Контратака «Гірника» у відповідь принесла їм результат, без зайвих зусиль Ігор Кірієнко заставив Вокальчука вийняти з сітки другий м’яч.
 
У другому таймі гості не стали в оборону, як у першій частині матчу, а почали нав’язувати «Нафтовикам» свою гру. «Нафтовики» в свою чергу намагались відігратися, але їхні атаки знешкоджував захист гостей. Була нагода відігратись у Євгена Радіонова, який вийшов на заміну, але його удар прийшовся прямо в стійку воріт. На 58-й хвилині Левига отримав гарний навіс, але захисники гостей переграли його. На 65-й хвилині «Гірники» мали шанс ще збільшити рахунок, але перекладина та воротар врятували ворота господарів. Та все ж таки за хвилину гості змогли змінити рахунок на табло. По при всі намагання, до кінця матчу, охтирчанам так і не вдалося розмочити гру, на табло так і залишилось 0:3.
 
 
«НАФТОВИК-УКРНАФТА» - «ГІРНИК-СПОРТ» (Комсомольськ) – 0:3 (0:2)
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Вокальчук-к, Циколія, Бояринцев, Вайда, Світличний, Малиш(Радіонов 46), Павелько, Сондей, Г.Пасіч(Є.Пасіч 55), Шестаков, Левига(Боровик 68). Запасні: Тимофєєв, Кісіль, Білий, Вечтомов. Головний тренер: Вадим Колесник.
«ГІРНИК-СПОРТ»: Ситников, Нелін, Костюченко, Чеботаєв, Лозовий(Дячук 73), Герасимець(Алексанов 82), Шульц, Корольков, Новиков, Андрієвський(Александров84), Кірієнко-к(Клімаков87). Запасні: Кліщук, Голядинець, Моісеєнко. Тренер: Юрій Сак.
Голи: Андрієвський(40), Кірієнко(41), Герасимець(67).
Попередження:Вайда(45) – Нелін(18), Лозовий(45+2).
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Партнер Зинченко вступился за свою девушку, которую захейтили из-за веса
Футбол | 22 апреля 2024, 15:32 4
Партнер Зинченко вступился за свою девушку, которую захейтили из-за веса

У Деклана Райса и Лорен Фраер в 2022-м родился ребенок

Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Роналду выпал из топ-20
Футбол | 23 апреля 2024, 07:25 24
Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Роналду выпал из топ-20

Главным фаворитом все также является Джуд Беллингем, Лионель Месси замыкает двадцатку

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
babovoz
От тобі й полтавські команди... Молодці!!!