Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 01 августа 2014, 10:38
1840
0

Сборная Украины отправилась в Литву

Четверо игроков покинули расположение команды

| Обновлено 01 августа 2014, 10:38
1840
0
Сборная Украины отправилась в Литву

Національна збірна України завершила навчальний-тренувальний збір у Києві. Сьогодні на збір до Литви вирушили 15 баскетболістів:

Захисники: Сергій Гладир, Дмитро Глєбов, Юджин Джетер, Дмитро Забірченко, Олександр Липовий, Денис Лукашов, Олександр Мішула

Форварди: Максим Корнієнко, Максим Пустозвонов, Станіслав Тимофеєнко

Центрові: Станіслав Завадський, Ігор Зайцев, В’ячеслав Кравцов, Кирило Натяжко, Артем Пустовий

Клим Артамонов, Хоель Боломбой, Владислав Коренюк і Леонід Стефанишин за рішенням головного тренера залишили лави збірної.

Українська команда кілька днів тренуватиметься в Каунасі, після чого 8-9 серпня в Клайпеді зіграє на турнірі зі збірними Литви і Австралії. У турнірі також бере участь команда Фінляндії, однак українці з фінами не гратимуть, оскільки ті є нашими суперниками на чемпіонаті світу.

Кандидат до національної збірної України Сергій Гладир:
«Ми провели важку роботу, було велика фізичне навантаження. Фундамент закладено. Сподіваюся, його вистачить для чемпіонату світу. Потихеньку, починаючи з турніру в Словенії, хлопці входять в ігровий ритм і на даному етапі це найголовніше. Перший турнір був для того, щоб увійти в ігровий ритм. Другий турнір - у Литві - буде розрахований уже на те, щоб награти комбінації, награти склад, щоб хлопці вже відчули один одного і починали готуватися до офіційних матчів. Так би мовити, це буде початок офіційної підготовки до чемпіонату світу. У гравців настрій один - потрапити на чемпіонат світу і для цього ми тут, ми з першого дня боремося за місце в складі. Якщо хтось залишив табір збірної, то я вважаю, що це нормально, нічого в цьому поганого немає. Прикро за хлопців, що вони не змогли показати свої найкращі якості, щоб пробитися до основного складу, але якщо вони поїхали, значить, вони перебувають не в найкращій формі. Залишили тих, хто нам допоможе більше, ніж ті, хто поїхав».

Кандидат до національної збірної України В’ячеслав Кравцов:
«Я зробив операцію в кінці травня. У мене було два місяці для відновлення, тому, коли я приїхав до збірної, я ще не міг працювати з м'ячем. Перші два тижні я працював над кондиціями, спочатку з командою, потім, коли були ігрові ситуації, окремо працював з Річем Делатрі. Зараз рука повністю відновилася і я приступив до тренувань з усіма. Нормально себе почуваю, болю немає, як торік, тому повинен уже грати на 100%. У мене тривалий час не було ігрової практики. Я пропустив кінець сезону через травму руки, також пропустив Літню лігу після операції. Дуже тривалий термін у мене не було ігрової практики. Дуже сподіваюся, що я увіллюся до команди, увіллюся до гри».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Джордан или Леброн? В НБА проголосовали за лучшего баскетболиста в истории
Баскетбол | 23 апреля 2024, 06:44 0
Джордан или Леброн? В НБА проголосовали за лучшего баскетболиста в истории

Большинство считает Майкла Джордана лучшим игроком в истории НБА

Таблица Ла Лиги после Эль Класико, победы Жироны и поражения Атлетико
Футбол | 23 апреля 2024, 12:00 0
Таблица Ла Лиги после Эль Класико, победы Жироны и поражения Атлетико

19–22 апреля состоялись матчи 32-го тура чемпионата Испании 2023/24

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.