Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
|
1173
0

Майк ФРАТЕЛЛО: «Несколько игроков травмировались»

Баскетбольная сборная Украины готовится к чемпионату мира в Киеве

Майк ФРАТЕЛЛО: «Несколько игроков травмировались»
Національна збірна України в Києві продовжує підготовку до чемпіонату світу, який відбудеться 30 серпня – 14 вересня в Іспанії.
 
27 липня команда Майка Фрателло повернулася зі Словенії, де брала участь у Міжнародному турнірі.
 
1 серпня наша збірна вирушить на збір до Каунаса, 8-9 серпня в Клайпеді проведе товариські матчі з командами Литви і Австралії, після яких знову повернеться до Києва.
 
В київському Палаці спорту нині тренуються 17 баскетболістів.
 
Головний тренер національної збірної України Майк Фрателло:
 
«Ми привезли багато людей в тренувальний табір — 28 гравців. Протягом цього часу декілька гравців травмувалося. Нам потрібно було відсіяти 8 баскетболістів. Коли ти їдеш на такий турнір, як був у нас у Словенії, і граєш 3 матчі поспіль, і в тебе так багато гравців, то передусім переглядаєш, як хлопці грають. Адже нам потрібно було швидко вирішити – кого залишаємо, з ким прощаємося. Тож привезти хлопців на турнір і не випустити їх на майданчик не мало жодного сенсу. Ми дали їм шанс проявити себе в грі. Ми міняли гравців. У першому матчі, в другій половині третьої чверті ми посадили основних гравців і дали іншим змогу завершити гру. У матчах проти Канади та Словенії ми застосовували різні комбінації. Це був хороший досвід для нас, хлопці відчули смак гри після семи днів тренувань одним колективом. Зараз у нас черговий довгий етап тренувань, ми працюватимемо над фізичною формою, приділятимемо більше уваги захисту і нападу.
 
Саша Кольченко зараз зі своєю родиною, у них сімейні проблеми. Хоель Боломбой травмував коліно в Южному і ми чекаємо на висновок медиків. Нам уже повідомили, що немає серйозних структурних ушкоджень – це вже хороші новини. При приземленні після падіння Хоель вибив коліно. Лікар з ним. Сьогодні він не тренується, ми телефонували до його тренера з коледжу в США, до його батьків, розповіли про ситуацію, тому що всі хвилюються. Зараз Хоелю не дозволено тренуватися на паркеті. Він займається у воді, в басейні, проходить повільну реабілітацію, але йому не можна стрибати зараз.
 
Чи залишиться Хоель у збірній? Тепер усе залежатиме від його батьків, тренера і, найголовніше, лікаря. Якщо лікар скаже, що потрібно декілька днів, то він повернеться в стрій, якщо ж пару тижнів — це неприйнятно, він не зможе набрати потрібну форму для змагань. Тож тепер все залежить від висновку лікарів, на який ми чекаємо».

Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 07:01 8
Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина

По последним слухам, Андрей не согласился на продление контракта и может покинуть клуб

ФОТО. Подросток на матче Челси показал душераздирающий баннер
Футбол | 24 апреля 2024, 02:23 2
ФОТО. Подросток на матче Челси показал душераздирающий баннер

Матч АПЛ завершился разгромной победой Арсенала со счетом 5:0

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.