Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 27 июля 2014, 16:50
2113
1

Александрия дожала Десну на 96-й минуте

«Десна» не выстояла на выезде в матче с главным фаворитом Первой лиги

| Обновлено 27 июля 2014, 16:50
2113
1
Александрия дожала Десну на 96-й минуте
Перший, після об'єднання олександрійських команд, офіційний матч був дуже важливий для нашої команди. Тим більше, що ще навесні «Десна» тріумфувала на стадіоні «Ніка», обігравши наших земляків – 1:0.  «Десна» при цьому переживає непрості часи. Влітку команда втратила ряд гравців. В історії протистоянь цих суперників перевага на боці олександрійців, однак цього суперника їм не вдається обіграти ще з 2008 року (шість матчів поспіль).
 
Тільки-но матч розпочався, олександрійці провели масовану контратаку. Спочатку впритул ворота голкіпера деснян А.Федоренко розстріляв новобранець команди В.Пономар, м’яч влучив в поперечину, першим на добиванні опинився С.Старенький, який своїм потужним ударом відправив м’яч в сітку воріт – 1:0. Перший удар по воротам нашої команди футболісти «Десни» виконали лише на 15-й хвилині матчу. В.Бовтрук пробив низом із-за меж штрафного майданчика, але м’яч став легкою здобиччю А.Новака. Олександрійці і надалі продовжували атакувати ворота чернігівців. В одній з таких атак С.Микицей випередив суперника, зробив навісну передачу в штрафний майданчик, де В.Пономар в падінні через себе пробив по воротах, але слабо – голкіпер забрав м’яч в руки. Ще через 3 хвилини, після подачі А.Чорнія зі стандарту, С.Старенький не дотягнувся до м’яча і можливість для взяття воріт було змарновано. На 30-й хвилині чернігівці провели швидку контратаку. Після навісу Є.Картушова з лівого флангу в штрафний майданчик, першим на вістрі атаки опинився О.Деребчинський, але його удар головою пройшовся мимо воріт. На першій доданій до першого тайму арбітром хвилині, Є.Картушов вийшов віч-на-віч з голкіпером, але А.Новак вчасно вийшов з воріт і ліквідував загрозу.
 
В перерві матчу відбулося нагородження вихованців футбольної академії «Олександрія - Аметист» 1998 року народження, за зайняте перше місце у першості кіровоградської області з футболу серед дитячо – юнацьких команд 1998 року народження сезону 2013/2014 років. Також нагороди отримали молодші вихованці футбольної академії «Олександрія – Аметист» за зайняте зайняте перше місце у першості кіровоградської області з футболу серед дитячо – юнацьких команд 2001 року народження сезону 2013/2014 років.

 
На 52-й хвилині матчу, Є.Банада віддав передачу на вільного Д.Леонова, той метрів з 25-ти пробив по воротах, але м’яч просвистів над лівою від голкіпера дев’яткою. Зовсім несподівано чернігівці зрівняли рахунок в матчі. На 59-й хвилині, після подачі з кутового в штрафний майданчик, капітан «Десни» В.Мельник замкнув її головою – 1:1. На 61-й хвилині, А.Смалько намагаючись винести м’яч зі штрафного майданчика, влучив в С.Старенкого, від якого м’яч ледве не влетів у ворота гостей. З виходом на поле В.Грицука, олександрійці почали діяти більш гостріше в атаках. В одній з них, на 65-й хвилині, після багатоходівки В.Грицук – С.Старенький – Є.Банада, останній виконав прострільну передачу в штрафний майданчик, але замкнути її нікому не вдалося. На 78-й хвилині наші футболісти мали хорошу можливість вийти вперед. Після подачі В.Грицука з лівого флангу, першим на м'ячі опинився С.Старенький, але його удар головою пройшовся над поперечиною. Вже на доданих до основного часу матчу арбітром хвилинах олександрійці влаштували тотальний штурм воріт «Десни». Можливості відзначитися мали мало не кожен наш футболіст. І вже на шостій доданій хвилині, В.Грицук своїм потужним ударом метрів з 30-ти, відправляє м’яч в дальній кут воріт – 2:1.
 
 
 ФК «Олександрія» - «Десна» (Чернігів) – 2:1 (1:0)
«Олександрія»: Новак, Сухоцький, Леонов (Бідловський,59), Пономар (Коломоєць, 79), Ямполь (Банада, 46), Чорній (Грицук, 62), Запорожан – к/к, Старенький, Імереков, Микицей, Басов.
«Десна»: Федоренко, Смалько, Щедраков, Козак (Агапов, 90+1), Каваців, Мельник – к/к, Жук, Картушов, Бовтрук (Чуланов, 83), Деребчинський (Фурта, 74), Кондратюк (Воронченко, 90+5).
Попередження: М.Імереков (34), С.Микицей (39), А.Чорній (48), С.Старенький (56), А.Сухоцький (64), В.Грицук (90+6) – Я.Каваців (39).
Голи: С.Старенький (1), В.Грицук (90+6) - В.Мельник (59).
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Серия А обеспечила себе 5 мест в Лиге чемпионов на следующий сезон
Футбол | 19 апреля 2024, 07:23 3
Серия А обеспечила себе 5 мест в Лиге чемпионов на следующий сезон

Италия точно не опустится ниже второго места по итогам сезона

Лунин не заслужил? Украинский вратарь не попал в символическую команду ЛЧ
Футбол | 18 апреля 2024, 15:31 16
Лунин не заслужил? Украинский вратарь не попал в символическую команду ЛЧ

Место в воротах символической команды занял Мануэль Нойер

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
gothic2004
ха забили на первой и последней минуте