Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 21 июля 2014, 14:06
1379
0

Дмитрий ЗАБИРЧЕНКО: «Перед сборами работал с БК Киев»

Защитник сборной Украины рассказал о подготовке команды к чемпионату мира

| Обновлено 21 июля 2014, 14:06
1379
0
Дмитрий ЗАБИРЧЕНКО: «Перед сборами работал с БК Киев»
В Южному триває перший навчально-тренувальний збір національної команди в рамках підготовки до першого в її історії чемпіонату світу.
 
Кандидат до національної збірної України Дмитро Забірченко:
«У нас є програма, за якою ми щороку готуємося. На кожному турнірі, де ми грали, ми були в хорошій фізичній формі. На ЄвроБаскеті 2011, приміром, нам забракло різниці м’ячів. На чемпіонаті Європи 2013 року було явно видно, що команда фізично готова – бігла, захищалася. Нині ми повторимо той самий цикл і будемо в хорошій формі напередодні чемпіонату світу.
 
Ще до від’їзду на відпочинок я приходив на тренування БК «Київ» з тренерами, котрі працювали влітку з молодими гравцями. Велике їм спасибі за те, що пускали на свої тренування. Після того, як повернувся з відпустки, я ще понад тиждень працював з БК «Київ». Дякую їм за можливість тренуватися й набирати форму напередодні зборів.
 
Гадаю, новачкам у збірній важко, адже відразу потрібно виконувати великий обсяг роботи, вони не знають партнерів. Ми стараємося їм допомагати.
 
Наразі ми думаємо лише про те, щоб потрапити до списку 12-ти гравців, котрі поїдуть на чемпіонат світу і зіграють зі збірною США».

ФБУ
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.