Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 июля 2014, 13:15
2304
0

Сергей РЕБРОВ: «Усиление нужно любой команде»

Главный тренер «Динамо» подвел итоги противостояния с «Олимпиакосом»

| Обновлено 18 июля 2014, 13:15
2304
0
Сергей РЕБРОВ: «Усиление нужно любой команде»

- Для нас перед стартом чемпіонату була важлива гра з серйозним суперником. Щоб хлопці провели на полі час наближений до ігрового, по 90 хвилин. Так, знову пропустили зі «стандарту», але я думаю, сьогодні найважливішим було бажання та самовіддача. Ми отримали що хотіли, створювали моменти в атаці. Обидві команди знаходяться в різних кондиціях. «Олімпіакос» зіграв двома складами, чемпіонат Греції ще нескоро починається. Я ж проведеної грою залишився задоволений. 

- У другому таймі у «Олімпіакоса» вийшов новий склад. Незважаючи на свіжість суперника, «Динамо» вдалося додати та зрівняти рахунок? 
- У греків після перерви вийшли нові гравці, на початку їм було легше. Наша команда взяла ініціативу, контролювала гру. На жаль, перемогти не вдалося, але зараз це не настільки важливо. Було видно, що команда готова до сезону. Будемо сподіватися, вже в перших іграх ми це продемонструємо. 

- Ротація гравців на лівому фланзі півзахисту була пов'язана з відсутністю Олега Гусєва? 
- На жаль, Олег не взяв участь у матчі через проблеми зі здоров'ям. Якщо ви помітили, всі троє гравців (Цуріков, Калитвінцев, Циганков, - прим.ред.) зіграли на його позиції по тридцять хвилин. 

- Гусєв встигне відновитися до матчу за Суперкубок України? 
- Ще не знаю.

- Чим поясните поразку днем ​​раніше «Динамо» у матчі проти «Аль-Хіляль»? 
- На зборах для того і проводиться така кількість ігор, щоб перевірити кожного виконавця. Якщо ви помітили, у нас грало багато орендованих хлопців. Після цих двох ігор будемо робити якісь висновки, вони були як би підбиттям підсумків. По поверненню разом з президентом клубу будемо вирішувати, хто з гравців залишиться в «Динамо», а хто продовжить грати на правах оренди. Зараз про це не можу нічого сказати. 

- Роботою на зборах Сергія Рибалки ви залишилися задоволені, довіривши йому місце на полі в грі з греками? 
- На жаль, зараз у нас немає в розпорядженні всіх гравців. Сергію я шанси показати себе надаю, важливо, щоб він ними скористався. Я сподіваюся, гравець не буде зупинятися на досягнутому і продовжить прогресувати. 

- Ігор Суркіс зазначив, що рішення про вихід на трансферний ринок буде прийнято після матчу за Суперкубок... 
- Посилення потрібне будь-якій команді, особливо, яка претендує за найвищі нагороди. Будемо зустрічатися з президентом, але визначальною стане не тільки гра з «Шахтарем». Повторюся, деякі гравці що виступали на Кубку світу ще або не повернулися, або перебувають не в тій формі, яку ми від них чекаємо. Звичайно, всі хочуть перемогти в Суперкубку, але, напевно, не за будь-яку ціну. 

- Підбиваючи підсумки двох підготовчих зборів, як оціните роботу команди? 
- Все що запланували - все виконали. Гра з «Олімпіакосом» була підсумком зборів, всі хлопці витримали 90 хвилин проти суперника, який в минулому році досить успішно виступав у Лізі чемпіонів. Я задоволений виконаною роботою.

ФК Динамо Киев

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.