Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
6137
0

НОК продолжает помогать юным спортсменам

Юные спортсмены отправляются на отдых в спортивные школы

НОК продолжает помогать юным спортсменам
З різних міст Луганщини та Донеччини до Херсонської, Миколаївської та Одеської областей продовжують відправлятися на відпочинок вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл.
 
Організатором цієї роботи виступає Національний олімпійський комітет, зокрема обласні осередки НОК на Херсонщині та Миколаївщині.
 
Наразі вже понад 150 дітей з різних міст східної України знаходяться у таборах під постійною опікою Національного олімпійського комітету.
 
«В будь-який час і за будь-яких обставин діти – наша найголовніша цінність та наше майбутнє. В нинішній непростій ситуації необхідно консолідувати усі зусилля та подбати про майбутнє України і нашого спорту. Я дуже вдячний нашим колегам з Херсонського та Миколаївського олімпійських осередків за ту вагому допомогу, увагу і турботу, яка надається юним спортсменам зі сходу України. Часто ми говоримо про такі поняття як «Олімпійська сім’я» та «олімпійські цінності». Це справжнє втілення у життя олімпійських ідей – єдності, добра, взаєморозуміння та взаємодопомоги», - відзначив президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.