Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
|
1694
0

27 баскетболистов Фрателло

Сборная Украины начала подготовку к чемпионату мира

Національна збірна України в Южному розпочала перший навчальний-тренувальний збір у рамках підготовки до першого в її історії чемпіонату світу. Під керівництвом Майка Фрателло тренуватимуться 27 баскетболістів:
 
Захисники: Клим Артамонов, Сергій Гладир, Дмитро Глєбов, Юджин Джетер, Дмитро Забірченко, Олександр Кольченко, Олександр Липовий, Денис Лукашов, Олександр Мішула, Сергій Попов, Олександр Прокопенко, Олександр Сізов, Олексій Чигринов, Остап Чолій
 
Форварди: В’ячеслав Бобров, Хоель Боломбой, Володимир Конєв, Максим Корнієнко, Ігор Крівцов, Максим Пустозвонов, Леонід Стефанишин, Станіслав Тимофеєнко
 
Центрові: Станіслав Завадський, Ігор Зайцев, В’ячеслав Кравцов, Кирило Натяжко, Артем Пустовий
 
Головний тренер національної збірної України Майк Фрателло:
 
«Святослав Михайлюк зараз з юнацькою збірною України, він приєднається до нас пізніше. Не знаю, як довго він з нами пробуде — подивимося, побачимо і приймемо рішення. Минулого року я спостерігав за його грою, коли він був у США, в Портленді на Nike Hoop Summit. Щодня хтось дзвонив мені звідти і розповідав про Святослава. Я розмовляв з його тренером з коледжу Біллом Селфом приблизно два тижні тому, запрошував його і його штаб відвідати наші тренування в будь-який час».
 
Пізніше до табору національної команди приїде і Владислав Коренюк, котрий нині грає в складі молодіжної збірної на чемпіонаті Європи (Дивізіон В).
 
Як ми повідомляли раніше, Сергій Ліщук і Олексій Лень, на жаль, мають ушкодження.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.