Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 июля 2014, 14:26
973
0

Волынь и Ильичевец расписали ничью

Украинские команды провели первый товарищеский матч на сборах в Хорватии

| Обновлено 16 июля 2014, 14:26
973
0
«Волинь» зіграла свій третій поєдинок під час навчально-тренувального збору у Хорватії. «Хрестоносці» на своєму полі готелю «Гольфер» зустрілися із ще однією українською командою – маріупольським «Іллічівцем».
 
До слова, тренери суперників - Віталій Кварцяний та Микола Павлов - тепло привіталися. Як, до речі, й футболісти - у складах Волині та Іллічівця чимало знайомих.
 
Погода сприяла гарному футболу й він відбувся у виконанні обох команд. Безкомпромісний футбол закінчився бойовою нічиєю 1:1. Обидва голи було забито у другому таймі. Спочатку відзначився Сергій Яворський, якому вдався удар голоовою після подачі з кутового. Але наполегливість волинян далася взнаки й Редван Мемешев хорошим ударом із середньої дистанції зрівняв рахунок.
 
Про паритет на полі свідчить й статистика: якщо за кутовими перевага на боці "Іллічівця" (6 проти 4), то за ударами у рамку - попереду лучани (4 проти 3). Співвідношення контролю за м`ячем: 56% - 44% на користь підопічних Кварцяного. 
 
Волинь: Літовченко - Никитюк Р., Годований, Шабанов, Шіш – Задерецький (Зінкевич, 30), Рогач, Парцванія (Задерецький, 77), Дудік (А. Никитюк, 69), Мемешев - Козьбан.
Іллічівець: Чурілов (Будюк, 46), Аксьонов, Чижов, Цюпа, Гаращенков, Оберемко (Мошнюк, 46), Яворський, Фатіанов, Янаков, Федотов, Філіпов.
 
Голи: Мемешев (84) – Яворський (57).
 
По обіді «Волинь» відправиться вже на базу «Іллічівця» у словенський Птуй. Початок другого матчу - 19.00. 

ФК Волинь
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.