Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 июля 2014, 12:08
735
0

Карпаты сыграют с бразильцами и латышами

Наставник львовских «Карпат» Игор Йовичевич подвел итоги последних спаррингов своей команды

| Обновлено 14 июля 2014, 12:08
735
0
У суботу та неділю «Карпати» провели два спаринги, один з яких закінчився внічию, а інший програли, хоч і вели по ходу матчу. Якими були ці ігри з позиції тренерського ока – розповів Ігор Йовічевіч. 
 
«Логічно, що команда зараз не готова грати на повну силу усі 90 хвилин. Саме тому ми домовилися із хорватським «Локомотивом» про те, щоб грати по 35 хвилин у таймі. Так само було і з азербайджанським «Хазаром». Ті, хто вийшов у старті провів приблизно по 70 хвилин, після чого ми почали проводити заміни. Цими матчами ми закінчили важкий тиждень, команда отримала значні навантаження. Футболісти знали, що свіжості у них не буде, але це нормально станом на зараз. Ми рухаємося вперед і робимо висновки з тих моментів, які побачили під час спарингів. Що ми робили не так із м’ячем і тоді, коли його втрачали. Але на перший план зараз виходить фізична підготовка гравців». 
 
«У гравців «Хазара» відчувався спокій. Вони були свіжіші, ми ж, навпаки, втомлені. На поле вийшли ті, хто грав проти «Марібора», але відчувалася різниця. Думаю, що ті півдня відпочинку перед грою проти словенців зіграли дуже важливу роль в результаті. Ми хочемо перемогти, але ноги не пускають і голова втомлена, це робить команду повільнішою за суперників. Тому не треба робити трагедію з цього матчу, а треба робити висновки. Та сама команда за три дні не може забути як грати в футбол...».
 
«Чи були вилучення Васіна і Сергійчука системними? Можливо, дається взнаки психологічна втома. Футболісти – теж люди, вони знаходяться далеко від дому, виконують дуже важку роботу. Напевно, десь не було психологічного балансу. І саме для таких випадків ми проводимо тренування «в меншості», граємо із «джокерами». Усе це робиться для того аби симулювати ситуацію, коли команда залишається вдесятьох. Футбол – гра несподівана, у ній відбуваються вилучення. Ми повинні дійти до того, щоб ті, хто залишають поле, не впливали на малюнок нашої гри. Бо у двох останніх матчах нам було дуже складно грати на атаку після вилучень. Довелося грати від оборони, страхувати один одного». 
 
«У понеділок команда отримає вихідний, а в вівторок ми повертаємося до роботи, проведемо два тренування. У середу на нас чекають два заключні спаринги, але суперників озвучити я поки не можу. Попередньо, зіграємо проти бразильської та латвійської команди».
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.