Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 июля 2014, 07:30
1197
0

Карпаты уступили представителю Азербайджана

Львовские футболисты упустили ничейный результата на последних минутах встречи

| Обновлено 14 июля 2014, 07:30
1197
0
Карпаты уступили представителю Азербайджана

«КАРПАТИ»: Мисак – Лобай (Габовда, 70), Гітченко (Пластун, 57), Балажіц, Мірошніченко – Ксьонз (Кополовець, 55), Худоб’як (Чачуа, 55), Мартинюк (Пучковський, 55), Бартуловіч (Марусич, 70) – Голодюк (Новотрясов, 72), Сергійчук.


В.оголовного тренера – Ігор Йовічевіч.

«ХАЗАР-ЛЕНКОРАНЬ»: Орхан Садигли, Тієго, Скарлатаке, Аміргулієв, Вандерсон, Санко, Садігов, Абдулаєв, Іванов, Габріель, Нільдо.

Головний тренер – Огуз Четін.

Голи: Голодюк, 32 – Нільдо, 47, Тієго, 82.

Попередження: Гітченко, 22 – Скарлатаке, 34, Вандерсон, 54.

Вилучення: Сергійчук, 52.

Про азербайджанський футбол в Україні знають не так вже й багато, тому кожна зустріч із представником тамтешнього чемпіонату викликає доволі великий інтерес. «Хазар-Ленкорань» клуб доволі молодий, але з серйозними амбіціями і непоганим фінансовим фундаментом. Саме цим можна пояснити доволі велику кількість легіонерів, при чому дуже непоганого рівня. Класно дивилися бразильські захисники Тієґо та Вандерсон, які цементували оборону команди. Швидкі і технічні Аміргулієв і Сагідов виконували величезний об’єм роботи в центрі поля. Болгарин Іванов попсував нерви оборонцям «Карпат» на фланзі, а попереду височів ще один бразилець Нільдо. 

Власне, на початку матчу азербайджанці володіли перевагою і «зелено-білим» відверто було дуже непросто. По-перше, збори в Словенії наближалися до закінчення, тож команда була втомлена як фізично, так і психологічно. А по-друге, суперник «левів» лише почав готуватися до сезону в Словенії, відповідно, мав куди більше сил та свіжості. 

Після пристрілок «Хазар» створив собі перший момент – Нільдо вискочив з-за спин захисників і опинився перед Мисаком, який кинувся на перехоплення, зрізаючи кут обстрілу. Старання воротаря призвели до того, що бразилець пробив неточно. Карпатівці ж намагалися відповідати за допомогою стандартів – штрафних та кутових, але вичавити з них бодай небезпечний момент не вдавалося. 

Допомогли «Карпатам» самі азербайджанці. Воротар та захисник не порозумілися між собою, м’яча перехопив Ксьонз і помітивши Голодюка, який увірвався на забійну позицію, віддав йому точну передачу. Олегу залишалося лише замкнути передачу головою – ворота були без захисту. Власне, у другій половині першого тайму «Карпати» вже повністю переважали свого суперника, контролювали гру і не давали нічого створити біля власних воріт. 

А от по перерві «Хазар» доволі несподівано зрівняв рахунок. Почалося все з того, що Мисак не дуже вдало вибив м’яча від воріт, а Лобай кинувся рятувати ситуацію. Круглого то він зупинив, але передати своєму партнеру не встиг. Після серії передач Вандерсон опинився без прикриття і сильно прострілив до центру штрафного. З першим ударом Мисак впорався, відбивши м’яча в штангу, але з добиванням уже було складніше. Нільдо з двох метрів зрівняв рахунок...

Здавалося, що «Карпати» знайдуть в собі сили і зможуть відновити свою перевагу, але трапився прикрий епізод, який перекреслив плани команди на результат. Михайло Сергійчук абсолютно невиправдано грубо зіграв у підкаті в центрі поля проти Тієго, за що отримав червону картку. Суддя не дозволив провести заміну, тож як і в матчі проти хорватського «Локомотива» карпатівці змушені були грати в меншості. 

Окрім цього Ігор Йовічевіч регулярно проводив заміни, на поле виходили ті виконавці, які й грали вдесятьох проти хорватів. «Хазар» знову заволодів територіальною перевагою, «леви» ж розраховували на контратаки. Кополовець, Пучковський та Марусич свої шанси не використали, натомість Тієґо забив гол-красень ударом через себе після подання кутового. Таким чином він вивів команду з Ленкораня вперед, а за кілька хвилин суддя оголосив про завершення матчу. Тож «Карпати» програли свій другий спаринг на зборах, але загалом, до вилучення Сергійчука, показали дуже непоганий футбол. Маленькою нагородою за це стали смачні домашні рогалики, приготовані мамою Ґреґора Балажіца, яка відвідала цей матч. 

Тож тепер на команду чекатиме вихідний, у вівторок «Карпати» повернуться до активної роботи, а в середу проведуть ще два контрольні матчі, після чого повернуться до Львова, готуватися до поєдинку проти ужгородської «Говерли».

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Ливерпулю придется заплатить за нового коуча солидную сумму отступных
Футбол | 25 апреля 2024, 19:19 0
Ливерпулю придется заплатить за нового коуча солидную сумму отступных

Арне Слот близок к тому, чтобы стать преемником Юргена Клоппа

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 13
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.