Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 июля 2014, 09:09
583
0

Игор ЙОВИЧЕВИЧ: «Я доволен дисциплиной и игрой без мяча»

Наставник «Карпат» подвел итоги противостояния с «Марибором»

| Обновлено 11 июля 2014, 09:09
583
0
Игор ЙОВИЧЕВИЧ: «Я доволен дисциплиной и игрой без мяча»

– Візуальне і моральне задоволення від гри залишилося. Але для команди важливим фактором є те, що вона зрозуміла як епізоди на тренуваннях впливають на гру. Вони це побачили, засвоїли і здобули впевненість. Цього тижня ми націлювалися на фізичну роботу і команда перебувала під навантаженнями. Свій результат, зокрема на техніко-тактичні дії, дала і робота на теоретичних заняттях. Загалом я задоволений дисципліною і тим, як команда грала без м’яча. На полі дійсно була команда.

– Зранку довелося пропустити тренування. Те, що в матчі проти «Марібора» команда виглядала на дві голови краще аніж в попередніх спарингах – це результат свіжості чи «Карпати» виходять на певний рівень? 
– Боюся, що про рівень наразі не час говорити. Напевно, відсутність тренування таки вплинула на команду, дала їй більше свіжості. Однак ми проводили тривалі теоретичні заняття, працювали над фазою атаки та відбором. Багато з того, що сьогодні було на полі – це фундамент нашої теоретичної роботи. Я маю на увазі складні моменти на флангах, де опорник допомагав крайнім захисникам, а нападники працювали від першої до останньої хвилини. Ми маємо діяти водночас і разом. 

– Які плани в команди на наступний тиждень? 
– Далі будемо працювати в важкому режимі. 12 липня зіграємо спаринг проти загребського «Локомотива», а 13-го проти азербайджанського «Хазара». Тиждень справді буде важким, бо ми працюватимемо над швидкістю і силою, проведемо ще кілька спарингів. Тому одразу запевняю, що свіжою команда не буде і не зможе показати свій кращий футбол. Нас цікавить 26 липня, старт чемпіонату. Ми все зробимо для того аби «Карпати» показали своє справжнє обличчя разом з фізичною готовністю саме в офіційних матчах. 

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.