Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 июля 2014, 20:31
881
0

Волынь: двухразовые тренировки и контрольные матчи

Луцкий клуб продолжает подготовку к новому сезону

| Обновлено 09 июля 2014, 20:31
881
0
Волынь: двухразовые тренировки и контрольные матчи
fcvolyn.net

Вже з першого дня навчально-тренувального збору у хорватському Святому Мартіні на Мурі «хрестоносці» включилися у напружену роботу. Умови перебування команди прекрасні і дають змогу й напружено тренуватися, і відновлюватися після занять. У розпорядження «Волині» три якісні поля, тренажерна зала й аква-центр.

Щодня графік роботи команди розписаний детально і його не назвеш легким. У ці дні команда має крім ранкової зарядки по два тренування. Як і обіцяли тренери напередодні вильоту до Хорватії, загальний напрям роботи – налагодження ігрових зв`язків, теорія, здружування команди і, звісно, закладання належних фізичних кондицій.

Крім усього, в програмі роботи «волинян» у ці дні був спільний перегляд півфінальних матчів чемпіонату світу в Бразилії.

Вже із завтрашнього дня у графік роботи додадуться контрольні матчі. У четвер «Волинь» о 18.00 за київським часом на власному полі прийме угорський «Ломбард» із міста Папа. Суперник лучан – команда елітної Шопронь-ліги, яка у минулому сезоні посіла 10 місце у своєму чемпіонаті.

Визначився й ще один суперник «Волині». 19 липня лучани на полі свого спортивно-відпочинкового готельного комплексу зіграють із хорватською «Горіцею».

ФК «Волинь»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.