Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
935
0

Волевая победа Александрии

Фаворит Первой лиги чемпионата Украины готовится к новому сезону

Волевая победа Александрии
«Гірник-Спорт», чи не перша команда яка на стадіоні «Ніка» почала гру першим номером, постійно атакуючи широким фронтом. Але захопившись активними діями попереду, допустилися помилки в захисті. Господарі поля вивели нападаючого В.Пономаря на побачення з голкіпером, але А.Ситніков вийшов вперед, скоротив кут обстрілу і ліквідував загрозу.
 
Хорошу можливість «комсомольці» мали на 11-й хвилині матчу. С.Герасимець пройшов по лівому флангу, віддав навісну передачу в центр штрафного майданчика, де першим на добиванні опинився С.Рябцев, але голкіпер вийшов вперед і перевів м’яч на кутовий. І як ми побачили на 13-й хвилині тактика І.Жабченка принесла результат. Олександрійці захопившись атакою, «прогавили» випад гостей і С.Герасимець замкнув багатоходівку футболістів з Комсомольська – 0:1.
 
На цьому активні дії футболістів з берегів Дніпра не завершувалися, вони і надалі насідали на ворота господарів. Знову неуважність в захисті призвела до того, що на 24-й хвилині В.Корольков вийшов віч-на-віч з голкіпером, але в цьому разі С.Науменко скористався тим, що футболіст далеко відпустив м’яч, ліквідував загрозу.
 
На 30-й хвилині олександрійці мали можливість зрівняти рахунок. Я.Ямполь майже від кутового прапорця гостро подав в штрафний майданчик, найблище до м’яча був захисник господарів поля А.Шендрік, але витянувшись в шпагаті не зміг замкнути передачу. Головним чином атаки олександрійців проходили правим флангом, де активно діяв Я.Ямполь, наскільки його партнери по команді створювали перспективні комбінації, настільки вони і марнувалися новачком.
 
В другому таймі олександрійці почали діяти більш активніше, щільніше, їх атаки стали осмисленими і одна з них увінчалася взяттям воріт. На 55-й хвилині О.Гуськов виборовши м’яч в штрафному майданчику гостей, проштовхнув його в сітку воріт – 1:1.
 
На 60-й хвилині після помилки захисників, «комсомольці» вивели С.Герасимця на ударну позицію, той пробив з лінії штрафного майданчику, але В.Леванідов забрав м’яч в руки. На 68-й хвилині олександрійці мали можливість повести в рахунку. І.Озарків пройшов по центру, ввійшов в штрафний майданчик, віддав передачу на Є.Чепурненка, той пробив по воротах, але захисник відверто зіграв рукою і арбітр призначив пенальті. Удар В.Бідловського парирував А.Клищук.
 
На 72-й хвилині Б.Бичков пройшов по правому флангу, зробив передачу на В.Бідловського, який майже з кута штрафного майданчика, майстерно відправляє м’яч в сітку воріт – 2:1. Поступово бойовий запал у підопічних І.Жабченка почав стухати, вони явно не підтримували той темп, який мали на початку зустрічі. 
 
Слід відзначити високу результативність О.Гуськова, який забиває вже в третьому контрольному матчі поспіль. Перший гол Олександр забив в зустрічі з дніпродзержинською «Сталлю» (2:0), другий – в Полтаві «Ворсклі» (1:1), і третій в нинішньому матчі, виходивши на заміну. Ось і під завісу матчу у нього була можливість збільшити лік своїм голам в літньому міжсезонні. На 85-й хвилині О.Гуськов зіграв на випередження і пробив метрів з 15-ти, але на заваді став голкіпер «Гірника-Спорт», і відбив цей м’яч.
 
На 89-й хвилині Ю.Коломоєць пройшов правим флангом, віддав розрізну передачу в штрафний майданчик, першим на м'ячі опинився В.Бідловський, він віддав на О.Гуськова, той з одинадцятиметрової позначки умудрився пробити вище воріт. Вже на останніх секундах зустрічі, Є.Лугачов потужно пробив із стандарту, але В.Леванідов зіграв вдало, перевівши м’яч на кутовий.
 
Наступний спаринг футболісти ФК «Олександрія» проведуть 8 липня о 18.00 на стадіоні «Ніка». Суперником буде кременчуцький «Кремінь».
 
ОЛЕКСАНДРІЯ – ГІРНИК-СПОРТ – 2:1
Голи: Гуськов (55), Бідловський  (72) – Герасимець (13).
Олександрія (1-й тайм): Науменко, Сухоцький, Шендрік, Басов, Ломко, Скарлош, Койдан, Голенков, Чепурненко, Пономар, Ямполь. (2-й тайм): Леванідов, Шендрік, Басов, Ломко, Койдан (Озарків, 58), Чепурненко, Пономар (Коломоєць,70), Бідловський, Гуськов, Бичков, Леонов. 
Гірник-Спорт: Ситніков (Клищук, 46), новачок (Чмеленко, 63) , Нелін, новачок (Голядинець, 73), Шульц (Петриченко, 54), новачок (Дячук, 57), Лугачов, Климаков (новачок, 46), Корольков (Новиков, 60), Рябцев, Герасимець (Кисіль, 77).
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.