Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 июля 2014, 16:03
1728
1

Карпаты сыграют с Марибором, Динамо и Славией

Определен список спарринг-партнеров львовской команды

| Обновлено 01 июля 2014, 16:03
1728
1
Карпаты сыграют с Марибором, Динамо и Славией

Стали відомі команди, з якими у рамках навчально-тренувальних зборів проведуть товариські матчі львівські «Карпати». Як ми вже повідомляли, першим спаринг-партнером «левів» стане словацька «Жиліна», 6-разовий чемпіон своєї країни. Цей поєдинок відбудеться вже завтра, 2-го липня, у Словаччині, а вже наступного дня карпатівська делегація перебереться до Словенії. Саме на Балканах «леви» проведуть другий тренувальний збір. Упродовж двох тижнів команда працюватиме в режимі двох тренувань в день.

Щодо спарингів, то на 5-те липня заплановано поєдинок проти загребського «Динамо», діючого чемпіона Хорватії. Цікаво, що саме у динамівських кольорах розпочинав свою футбольну кар’єру новопризначений коуч «Карпат» Ігор Йовічевіч, а пізніше саме з рідного Загреба переїхав до мадридського «Реала».

7-го липня суперником львів’ян стане софійська «Славія», 7-разовий чемпіон Болгарії. 10-го липня «леви» поміряються силами зі словенським «Марібором», діючим чемпіоном своєї країни. Суперники львів’ян у спарингах, що попередньо заплановані на 13 та 16 липня, наразі уточнюються.

Нагадаємо, що додому «Карпати» повернуться 17-го липня і вже у Львові безпосередньо готуватимуться до матчу першого туру XXIV чемпіонату України.

ФК Карпаты

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bandera.Lviv
УДАЧІ!