Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 июня 2014, 11:46
895
0

РОТАНЬ: «Сейчас важно улучшать форму и готовиться к ЛЧ»

Капитан «Днепра» - о сборах команды в Винниках

| Обновлено 28 июня 2014, 11:46
895
0
РОТАНЬ: «Сейчас важно улучшать форму и готовиться к ЛЧ»
- Руслане, учора «Дніпро» розгромив винниківський «Рух» з рахунком 7:0. Не забагато голів забили у цьому матчі?
- Перед нашою командою результат в товариських матчах аж ніяк не стоїть на першому плані. Нам поступово потрібно набиратися форму. Коли грали матч з «Рухом», для нас було приємною несподіванкою бачити стільки людей. На нас прийшли подивтися, а відтак ми хотіли показати хорошу гру і порадувати їх голами. Ми розуміємо, що граємо для людей, і ми це показали.
 
- Чи не відволікає від зборів надмірна увага збоку вболівальників навіть під час товариських матчів?
- Ми усе розуміємо, адже граємо для народу. Для нас немає жодних проблем роздати їм автографи чи сфотографуватися.
У ворота «Руху» «Дніпро» забив аж сім голів.

- Чи не говорить це про те, що уже кожен гравець «Дніпра» доводить свою профпридатність новому головому тренеру Мирону Маркевичу?
- Не без цього. Свою профпридатність потрібно доводити на кожному тренуванні і на кожній грі. Так і повинно бути. Маю на увазі здорову конкуренцію.
 
- Які враження своєю грою залишив винниківський «Рух»?
- Знаю, що ця команда – чемпіон області. Спрва тут зовсім не в рахунку. «Рух» - непогана команда. Перший тайм матчу бачив зі сторони, і вважаю, що команда грала непогано. Як і у першому, так і в другому таймі «Рух» провів кілька непоганих атак. Їх можна лише привітати з хорошою грою, а на результат цього матчу дивитися їм не потрібно.
 
- Руслане, на навчально-тренувальних зборах у Винниках ти, як і багато твоїх партнерів по команді, приїхали вперше. Які враження залишають збори на Львівщині?
- Приємні. Умови, які повинен мати футболіст, тут є. Нас все влаштовує. Залишилося тільки прогулятися по місту. Неодноразово чув яке Львів красиве місто. Думаю, у цьому при можливості переконаюся.
 
- База Маркевича у Винниках не здивувала?
- Приємно здивувала. Там хороші поля, чудовий готель і всі умови для комфортних зборів.

- До Львова команда не боялася їхати, зважаючи на останні події в Україні?
(Сміється). Звісно, що ні. Повірте, так як в Дніпропетровську ставляться до України, мабуть, не ставляться ніде. Там всі патріоти.
«Дніпро» зіграє ще два товариські матчі – з ФК «Миколаїв» та стрийською «Скалою».

- Обидві команди відверто поступаються супернику за класом. Що дають такі матчі для «Дніпра»?
- Не потрібно акцентувати увагу на сильні чи слабкі спаринги. Зараз найголовніше покращувати свою форму і готуватися до Ліги Чемпіонів. На даному етапі зборів не потрібно ділити команди на сильніші та слабші.
 
- Руслане, будучи у Львові, ти як і твої партнери по команді відвідав боксерську школу Андрія Котельника, чим зробили велику радість дітям. Наскільки такі зустрічі прикрашають збори?
- По-перше, для нас це різноматність, а по-друге, це свято для дітей. Загалом, бокс – для нас не новий вид спорту. Ми вболіваємо та переживаємо за кожного нашого боксера, так само як вони за нас.
 
- Про боксерські здібності Джаби Канкави тобі було відомо? (Канкава продемонствав майстер-клас ударами по лапах під час відвідин школи Котельника – Авт.)
- Так, я про це чув. Знаю, що на тиждень він кілька разів відвідує боксерські тренування. Щодо мене, то я бокс люблю, однак ним не займаюся. Люблю пограти у хокей. Для розвитку людини це корисно.

vgolos.com.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.