Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 июня 2014, 23:20
4358
3

Динамо громит Зестафони

Киевская команда провела второй спарринг на австрийском сборе

| Обновлено 26 июня 2014, 23:20
4358
3
Динамо громит Зестафони

Другий матч на першому австрійському зборі динамівці проводили на наступний день після перемоги над австрійським СК «Швац» (2:0) із грузинським ФК «Зестафоні».

Гра проходила в Йєнбаху на місцевому стадіоні з однойменною назвою й на відміну від учорашнього дощового дня, навпаки, підштовхувала учасників зустрічі до якісного футболу під теплими альпійськими сонячними променями.

Матч стартував з місця в кар'єр та приніс «біло-синім» гол уже на 2-й хвилині зустрічі після того, як Артем Кравець утік від захисників та увігнав футбольний снаряд у ворота сербського голкіпера номінальних гостей Павловича.

Варто сказати, що з перших хвилин добре заряджені на поєдинок динамівці організували високий пресинг, діяли компактно, добре тримали м'яча та проводили різноманітні атаки.

Разом із перевагою прийшли до нашої команди й забиті м'ячі. Забивали їх «біло-сині» на будь-який смак.

На 24-й хвилині Лукман Аруна встиг на добивання після удару Андрія Ярмоленка. Він же за чотири хвилини до перерви блискучим дальнім пострілом у дев'ятку привів у захват усіх присутніх на стадіоні. Нарешті, на останніх секундах першої 45-хвилинки Ярмоленко красиво розібрався у штрафному майданчику із захисниками грузинської команди, забивши четвертий гол.

У другому таймі Сергій Ребров кардинально, як і планувалося, змінив склад, залишивши у ньому лише Ярмоленка, який після навісу справа головою влучив м'ячем у Ферейру, від якого той і залетів до сітки воріт «Зестафоні».

Ушосте гості вийняли м'яча з власних воріт за дві хвилини до фінального свистка. Владислав Калитвинцев прострілив до штрафного майданчика, де першим на м'ячі був Олег Гусєв – 6:0!

2-й товариський матч 1-го збору

26.06.2014. «Йєнбах Штадіон». 100 глядачів

«Динамо» – ФК «Зестафоні» (Грузія) – 6:0 (4:0)

«Динамо»: (1-й тайм): Рибка, Люлька, Драгович, Ягодінскіс, Макаренко – Аруна, Безус, Буяльський, Ярмоленко (к), Цуріков – Кравець;

2-й тайм: Шовковський (к) – Рижук, Сілва, Сидорчук, Селін – Харатін, Безус, Беланда (Буяльський, 77), Калитвинцев, Гусєв – Ярмоленко (Аруна, 67).

ФК «Зестафоні»: (стартовий склад): Павлович, Григалашвілі, Ферейра, Челідзе (к), Гурулі, Тугуші, Чантуришвілі, Шариказде, Кухіанідзе, Джеремі, Сабанадзе.

Голи: Кравець (2), Аруна (24, 41), Ярмоленко (45, 49), Гусєв (88).

ФК «Динамо»

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fuckyoupeople
Ярмоленко,уже не тот(на фото)
whitelight
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Dron
Где комментарии "а почему не 10-0"?