Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 июня 2014, 13:35
1158
0

Оболонь-Бровар вышла из отпуска и сыграет с Ильичевцем

Столичный клуб готовится к новому сезону

| Обновлено 24 июня 2014, 13:35
1158
0
Оболонь-Бровар вышла из отпуска и сыграет с Ильичевцем
Сьогодні, 23-го червня ФК «Оболонь-Бровар» повернувся з відпустки і вперше після закінчення сезону 2013-14 зібрався на рідній базі у Бучі. Футболісти провели легку розминку, після чого зіграли двосторінку, яка завершилася перемогою “помаранчових” з рахунком 2:0.
 
Також варто відзначити, що не тренувалися з командою Євген Пронак та Валерій Заваров, а Максим Лещенко проводив одне зі своїх останніх занять з командою Сергія Солдатова. З цими футболістами не продовжили контракт і надали їм статус вільних агентів.
 
Підготовка «пивоварів» до нового сезону буде розбита на дві частини. Перший відрізок відбуватиметься у полегшеному режимі і триватиме до 3 – го липня. В цей період заплановано дві товариські зустрічі проти маріупольського Іллічівця (30 червня та 3-го липня) (який проводить свій збір у Пущі-Водиці - прим. OBOLON ULTRAS). 7-го та 8-го липня команда пройде мед.огляд, після чого розпочне другу частину учбово-тренувальних зборів на стадіоні “Оболонь-Арена”, яка триватиме 9 днів. 14 – го липня запланована зустріч зі збірною України U19.

Оболонь-Бровар
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.