Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 23 июня 2014, 14:25
2417
3

Карпаты, Волынь и Говерла допущены к новому сезону

Клубы гарантировали ФФУ исполнение финансовых обязательств и получили аттестат

| Обновлено 23 июня 2014, 14:25
2417
3
Карпаты, Волынь и Говерла допущены к новому сезону

Сьогодні, 23 червня, у Будинку футболу під керівництвом Ігоря Гатаулліна відбулося чергове засідання Комітету ФФУ з атестації футбольних клубів. Протягом засідання розглядалося питання щодо виконання футбольними клубами «Карпати» (Львів), «Волинь» (Луцьк) та «Говерла» (Ужгород) погашення простроченої заборгованості перед іншими футбольними клубами за результатами трансферної діяльності, співробітникам - по заробітній платі та інші види фінансової заборгованості.

Нагадаємо, що зазначене питання стало предметом обговорення на засіданні Виконкому ФФУ 6 червня 2014 та засіданні Загальних зборів учасників ПЛ, яке відбулося 12 червня.

Представники трьох проблемних клубів, які були присутні на засіданні, проінформували членів Комітету про фінансовий стан справ, а також надали гарантії та відповідні документи, які підтверджують поетапне виконання фінансових зобов’язань у повному обсязі у найближчий час.

Список футбольних клубів, що отримали атестат, був надісланий в ОПФКУ «Прем’єр-ліга».

Наостанок було повідомлено, що наступне засідання, на якому розглядатимуться підсумки атестації футбольних клубів І-ої та ІІ-ої ліг ПФЛ України спортивного сезону 2014/2015 рр., відбудеться у середу 25 червня.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vovazin1991
Чесно кажучи якщо хотілося б будувати нову чесну державу якщо Карпати, Волинь або Говерла можуть не закінчити чемпіонат і на це є великий шанс, то моя думка не допустити їх, а якщо якісь "доброжилатєлі" будуть спонсорувати їх і хотіти очки в замін, то тоді нафіг не потрібен такий чемпіонат. Звичайно я нехотів би такого результату, але хочеться щоб все було чесно і прозоро, і щоб чемпіон не визначався в кабінетах але на футбольному полі!!!
micha(ZAKARPATTJA)
14 скорiше за все.
З Севасом проблематично, 16 команди нема.
roman-n
А що вирішили з "Десною"? Яка буде кількість клубів у сезоні?