Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 23 июня 2014, 10:30
1038
0

Волынь провела спарринг с чемпионом области

«Волынь» сыграла вничью с «Лаской»

| Обновлено 23 июня 2014, 10:30
1038
0
Волынь провела спарринг с чемпионом области

Сьогодні луцька «Волинь» провела контрольний матч із свіжоспеченим чемпіоном Волинської області боратинською «Ласкою». Тренери «хрестоносців» мали намір перевірити і функціональний стан команди після відпустки, і звикання гравців до ігрових навантажень, і переглянути кількох потенційних новачків команди. Відтак, «Волинь» зіграла двома складами у двох таймах.

Матч розпочався із голу Романа Степанова у ворота Сергія Літовченка – і тут, звісно, питання до нашого захисту… Надалі «Волинь» звично перехопила ініціативу й тільки злива, яка зросила газон «Авангарду», дещо пригальмувала атаки лучан. Утім, перша половина матчу попри спроби Матея, Козьбана та Нємчанінова залишилася за "Ласкою".

У другій половині спарингу у «Волині» вийшло більше молодих гравців і ця майбутня зміна, яка вже голосно стукає у двері «основи», зіграла ще більш агресивно, хоч і не без помилок, адже «Ласка» не використала вихід віч-на-віч із Артемом Кичаком. Підопічні Віталія Кварцяного зрівняли рахунок після стандарту – один із гравців, які перебувають на перегляді в стані «хрестоносців», ефектно та ефективно пробив штрафний із 24 метрів. У підсумку – нічия 1:1 й «Волинь» продовжує свій перший, домашній, збір. Із понеділка команда переходить у режим дворазових тренувань.

ФК Волинь

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.