Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
3102
1

Сборная Украины провела открытую тренировку

Женская национальная сборная Украины готовится к матчу против Черногории

Сборная Украины провела открытую тренировку
У п’ятницю, 13 червня, національна жіноча збірна України провела відкрите тренування на стадіоні «Арена Львів», де вже наступного дня зіграє матч кваліфікаційного раунду ЧС-2015 проти команди Чорногорії.
 
Наші футболістки прибули на стадіон в гарному настрої, відразу влаштувавши невелику фотосесію на фоні львівського красеня-стадіону.
 
Тренування розпочалось з настанови головного тренера Анатолія Куцева, який окреслив задачі перед гравцями на майбутній поєдинок. Після цього до справи взялась тренер з фізпідготовки національної жіночої збірної Вікторія Петрович. Вона запропонувала футболісткам доволі інтенсивні вправи, які, до слова, всі без виключення виконували із великим завзяттям. По закінченню розминки загальна група перейшла до вправ із м’ячем. Відпрацювавши короткі і довгі передачі в парах, дівчата одягли різнокольорові манішки і розділились на дві підгрупи, кожна з яких виконувала своє тактичне завдання. У другій частині заняття підопічні Анатолія Куцева провели двосторонню гру на пів поля.
 
Воротарі в цей час досить активно тренувались під керівництвом Олександра Мітька, виконуючи різноманітні завдання, запропоновані їхнім наставником. Кожна з трьох голкіперів викладалася на повну, що не може не радувати перед завтрашнім матчем.
 
Нагадаємо, що матч Україна − Чорногорія відбудеться 14 червня о 18:00.
 
Транслюватиме поєдинок у прямому ефірі  ТРК «Львів», а також ОДТРК «Рось» (у повторі о 21:30 14 червня).

ФФУ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
keshmann
Рвите!!!