Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 13 июня 2014, 12:16
1850
0

Студенты НПУ имени Драгоманова - сильнейшие в Киеве

В финале Кубка Киева среди студентов они обыграли команду НАВД

| Обновлено 13 июня 2014, 12:16
1850
0
Студенты НПУ имени Драгоманова - сильнейшие в Киеве

На стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського відбувся фінал розіграшу Кубка Києва з футболу серед студентських команд Вищих навчальних закладів.

У нинішньому році в боротьбі за кубковий трофей узяв участь 21 столичний ВНЗ. У вирішальному матчі турніру зустрілися команди Національної академії внутрішніх справ (НАВС) та Національного педагогічного університету (НПУ) імені Драгоманова. Високого статусу турніру надав факт, що за підтримки ФК «Динамо» (Київ) вирішальний матч відбувся на стадіоні «Динамо» імені Лобановського, на трибуни якого прийшло близько трьох тисяч глядачів. Переважно це студенти ВНЗ, які активно підтримували свої команди.

Сповнений інтриги та непередбачуваності фінальний матч завершився перемогою студентів Педуніверситету з рахунком 1:0. Вирішальний м'яч наприкінці першого тайму забив Максим Войток.

 

До слова, для студентів НПУ нинішній трофей далеко не перший. У 2013 році команда перемогла в Динамівській студентській лізі, а ще роком раніше у Студентському кубку, присвяченому 85-річчю ФК «Динамо».

 

У церемонії нагородження переможців, фіналістів та учасників Кубка Києва з футболу серед студентських команд узяли участь Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов, президент федерації футболу Києва Ігор Кочетов, президент футбольної асоціації студентів Києва Вадим Місюра, відомі футболісти Стефан Решко та Олексій Михайличенко, начальник управління сім'ї, молоді та спорту КМДА Вадим Костюченко та інші.

Sport.ua

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.