Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 12 июня 2014, 20:33
1012
0

КУЦЕВ: «У сборной будет хороший матч перед игрой с Англией»

Наставник женской сборной Украины поделился ожиданиями от матчей отбора на ЧМ-2015

| Обновлено 12 июня 2014, 20:33
1012
0
КУЦЕВ: «У сборной будет хороший матч перед игрой с Англией»
ffu.org.ua

Головний тренер національної жіночої збірної України Анатолій Куцев поділився своїми очікуваннями напередодні вирішальних матчів кваліфікації ЧС-2015 зі збірними Чорногорії та Англії.

- Які цілі поставлені перед командою на майбутні поєдинки?
- Так склалося, що перший з цих матчів граємо проти Чорногорії. Суперник - не найсильніший, аутсайдер нашої групи. З іншого боку, це буде гарний спарринг перед грою з Англією. Матч з лідером групи − це окрема розмова. Після виїзного матчу відбувся детальний розбір гри. Все, що було недопрацьовано там, буде враховано. Я гадаю, що цей матч буде гідним, принаймні у нашому виконанні. І ми дамо бій англійській збірній. Необхідно показати добротну, якісну гру.

- Як ви налаштовуєте футболісток на матч проти Чорногорії, адже ця команда займає останнє місце в нашій відбірковій групі? Чи не буде недооцінки суперника?
- Це не клубна команда, яка грає на першість області чи району. Люди приїздять сюди, щоб грати відбірковий матч чемпіонату світу і захищати кольори національної збірної. І цим все сказано. Будь-кого, хто не допрацює на футбольному полі, буде видно неозброєним оком. Я гадаю, що це нам не загрожує. В нашій команді такого ще не було, щоб хтось ставився безвідповідально до своєї роботи.

- Зараз до складу була викликана капітан збірної WU-19 Тетяна Козиренко. Які в неї перспективи у головній збірній?
- У нас постійний і тісний звязок з головним тренером збірної WU-19 Наталією Зінченко. Я отримаю всю інформацію про молодих та перспективних гравців, які можуть «стукати у двері» національної збірної. Тетяна, як ви зазначили, є капітаном молодіжної збірної і демонструє потужний і якісний футбол. Для національної команди − це плюс, коли є така допомога у вигляді молодих футболісток.

- Окрім тренера з підготовки воротарів, у збірній з’явився ще й тренер з фізичної підготовки. Як взагалі проходить збір національної команди?
- На всі питання, які були поставлені тренерським штабом збірної, були дані відповіді керівництовм Федерації футболу України. У нас вже давно напрошувався тренер для воротарів та з фізпідготовки. Завжди чогось не вистачало. Але зараз ці спеціалісти з’явились у збірній, Федерація йде нам назустріч. Тренера з фізпідготовки Вікторію Петрович, яка, до речі, працює в штабі луцької «Волині», нам запропонував Комітет жіночого футболу ФФУ. Це доводить, що ми рухаємось вперед, розвиваємось. Тому я із радістю відгукнувся на цю пропозицію.

- Матчі проти Чорногорії і Англії будуть першими в цьому циклі домашніми поєдинками. Що для вас означає - грати перед рідними вболівальниками?
- Дійсно, останні матчі ми проводили в гостях, і в мене, навіть, виникло відчуття, що і зараз ми зберемось і кудись полетимо грати (посміхається). Не зовсім віриться, що будемо грати вдома. Дівчата скучили за домашніми матчами, і я теж відчуваю приємне хвилювання перед поєдинками у Львові. Я гадаю, що ми не підведемо наших вболівальників.

ФФУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.