Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4991
6

Бартулович и Бохашвили покидают Карпаты

«Днепр» подыскивает футболистам новые команды

Генеральний директор «Дніпра» Андрій Стеценко повідомив, що Младен Бартуловіч та Євген Бохашвілі не залишаться в «Карпатах».

«На даний момент нас покинули два гравці, у яких закінчилися контракти і з якими наш новий головний тренер вирішив не продовжувати договори - це Олександр Гладкий та Уча Лобжанідзе. Що стосується орендованих гравців, то з нами на збір точно поїде Валерій Федорчук.

Младену Бартуловічу зараз ми шукаємо іншу команду, оскільки в «Дніпрі» на його місце претендує багато висококваліфікованих гравців і Мирон Маркевич не бачить сенсу брати його на збори. Питання поки по Євгену Бохашвілі.

Не виключаю, що він поїде з нами на збори. Бартулович і Бохашвілі вирішили не залишатися в «Карпатах» - зараз ми займаємося їх майбутнім», - поінформував Стеценко.

galsports.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Olezha74
Я ж кажу - Севідов не виконав завдання на сезон - мав опустити Карпати в першу лігу, а він, зараза така, в середині таблиці фінішував. І де тепер гроші на участь у вишці і на ЗП гравців брати?!
Короче, Дим добиває славний львівський клуб, і добивання, судячи з усього, виходить на фінішну пряму.
vi290872
А в області є такі жирні коти як Борщовський Тарас (Городок) (які накрали якраз за Януковича, бо тоді почали купувати вертольоти). Нехай би допомогли західноукраїнському футболу епо-доброму
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
micha(ZAKARPATTJA)
неочікувано