Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1229
0

Тайм - Шахтар - 1:4

“Тайм” помиляється, “Шахтар” карає

“Тайм” у своїй історії ще жодного разу не зміг відібрати очки у донецького “Шахтаря”. У матчі першого кола “таймівці” були як ніколи близькі, щоб вивести із Донецька нічию, але це їм тоді не вдалось. Зараз, здавалося, прийшов час реваншу. “Шахтар” не показує ту гру, яку донеччани демонстрували минулого чемпіонату. На слабкі місця донецької команди вказала “Дніпроспецсталь”, яка забила їм аж 6 м’ячів і здобула перемогу.

Львів’яни розпочали матч дуже жваво. Вони нічим не поступались “Шахтарю”, навіть навпаки, захопили територіальну ініціативу і більше контролювали м’яч. На 2-й хвилині непоганий момент був у Ткачука. Він обіграв захисника пробивав, але воротар парирував м’яч на кутовий.

Гра проходила на зустрічних курсах, майже кожна атака обох команд закінчувалась ударом, але всі вони були неточними. На 11-й хвилині передачею Русецького через весь майданчик ледь не скористався Москвін, який пробивав головою, але Сухомлинов у стрибку перевів на кутовий. Після цього моменту “таймівці” ще більш повірили у свої сили. Непогані можливості мали Кулик і Москвін, але перший удар відбив Сухомлинов, а Євген просто не влучив у ворота.

Головний тренер “Шахтаря” Олег Солодовник побачив, що якщо його команда буде продовжувати так грати, то можна зазнати поразки і взяв тайм-аут. Але й після хвилинної перерви на майданчику продовжували домінувати господарі. Радько класно віддав на Москвіна, але удару того забракло сили і воротар відбив м‘яч на кутовий.

Гравці вже догравали перший тайм, аж тут, як грім серед ясного неба, донеччани відкрили рахунок. Ситін пройшов по лівому флангу прострілив, і Радько зрізав м’яч у свої ворота.

На початку другої половини гри ще дві помилки львів’ян обороні призвели до двох пропущених м’ячів. На 23-й хвилині Радько помилився при передачі, Мансуров вийшов сам на сам, але не став пробивати, а віддав на Ситіна, який проштовхнув м’яч у дальній кут.

А через хвилину ще одна помилка у захисті призвела до третього м’яча. Донеччани перехопили м’яч, вивели на ударну позицію Юнакова, який не схибив. Це остаточно деморалізувало львів’ян і вони могли пропустити ще раз, але Русецький зіграв надійно.

На 26-й хвилині Володимир Когут взяв тайм-аут і настроїв своїх підопічних на подальшу боротьбу. І через три хвилини львів’яни нарешті реалізували один із своїх моментів. Цибик віддав свою фірмову передачу і Кулик в дотик переправив м’яч у ворота.

Львів’яни ще мали досить часу, щоб забити хоча б ще один м’яч. На 36-й хвилині у львів’ян вийшов п’ятий польовий гравець, але “таймівці” не змогли реалізувати більшість. Натомість пропустили.

Мансуров вийшов сам на сам із Москвіним, який стояв у воротах і пробив у правий кут.

Незважаючи на поразку “Тайм” продовжує посідати 10-ту позицію, відстаючи від бажаного шостого місця на 5 очок.

Володимир Когут (головний тренер “Тайма”):
- Розпочали гру ми досить непогано, контролювали м’яч, мали територіальну перевагу. Гравці повністю виконували установку на гру. Загалом весь перший тайм ми зіграли на дуже пристойному рівні, якби не цей курйозний гол Радька. В перерві, в роздягальні я попередив своїх гравців, що не треба оголювати тили, а грати у спокійному темпі, але вони мене не послухали, кинулись вперед, за що така досвідчена команда як “Шахтар” нас і покарала. Фактично всі голи, які вони забили, це через наші дитячі помилки.

Євген Москвін (гравець “Тайма”):
- Ви знаєте, сьогодні, як ніколи, була віра, що ми не програємо “Шахтарю”. Перший тайм ми відіграли нормально, а в другому нам не вистачило концентрації на завершальній стадії атак. Але все рівно, коли я вийшов як п’ятий польовий гравець залишалась надія на позитивний результат. Просто нам треба було грати агресивніше, більше бити по воротах.

“Тайм”: Русецький – Москвін, Ткачук, Радько, Кольцун – Баландюх, Цибик, Яцишин, Кулик.
“Шахтар”: Сухомлинов – Ситін, Задорожний, Мінаєв, Мансуров – Мельников, Дейнега, Юнаков, Мірошник – Кондратюк.

Судді: Іванов, Гулідов (обидва – Дніпропетровськ).

Голи: Кулик (29) – Радько (19, автогол), Ситін (23), Юнаков (24), Мансуров (39).

Володимир Крупчук, спеціально для www.futsal.sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хорватия и Нидерланды вышли на ЧМ-2024 по футзалу
Футзал | 17 апреля 2024, 23:11 0
Хорватия и Нидерланды вышли на ЧМ-2024 по футзалу

Завершились матчи плей-офф чемпионата мира

Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс
Футбол | 23 апреля 2024, 23:59 83
Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс

Команда Артеты праздновала самую крупную победу в истории отношений между этими коллективами

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.