Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1681
0

Івана Скіцка призначено новим наставником Урагану

За два тижні головний тренер франківців має визначитись з остаточним складом команди

Івана Скіцка призначено новим наставником Урагану

Визначено новий тренерський штаб «Урагану», який готуватиме основну команду до наступного сезону. Сергія Гупаленка на посту головного тренера «драконів» замінить екс-наставник «дублю» Іван Скіцко, якому невдовзі виповниться 39 років.

Допомагатимуть Івану Васильовичу у роботі другий тренер Ярослав Ватаманюк (25.05.63), начальник команди Сергій Кривенький (17.09.65) та лікар-масажист Богдан Шкварок (16.10.54).

Натомість до тренерського штабу дублюючої команди «Ураган-2» увійшли головний тренер Юрій Костишин (02.04.67), другий тренер Іван Данилишин (01.04.69) і лікар-масажист Михайло Даньків (21.10.73). Наразі точно відомо, що у новому сезоні «дублери» виступатимуть в обласному чемпіонаті серед аматорських команд Прикарпаття.

Перед новим тренерським штабом «Урагану» поставлене завдання до 18 червня остаточно визначитись зі складом гравців основної команди, а також скласти план підготовки на літнє міжсезоння – в залежності від формату чемпіонату України 2014/2015 рр. Не виключено, що честь івано-франківського клубу й надалі захищатимуть кілька футзалістів, які тиждень тому завоювали «бронзові» медалі Екстра-ліги.

Детальніше про кадрові ротації у складі «Урагану» та знайомство з новим тренерським штабом команди чекайте наступного тижня.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.