Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1217
0

Енергія - Ураган - 3:1

“Енергія” продовжує впевнено лідирувати в чемпіонаті України

“Енергія” продовжує впевнено лідирувати у чемпіонаті України. Черговою жертвою на шляху “енергетиків” до золотих медалей чемпіонату стали сусіди із Івано-Франківська.

Дуелі між “Енергією” і “Ураганом” завжди були цікавими і напруженими. Мало того, що обидві команди із західного регіону і фінансують їх місцеві обленерго, так ще й додаткової інтриги до поєдинку додавало те, що зараз івано-франківців тренує Тарас Вонярха, який два минулих сезони присвятив саме львівському клубу.

Як і годиться активніше розпочали поєдинок господарі. На першій хвилині Брунько обіграв захисника, міг забивати, але на шляху м’яча став воротар. Через кілька хвилин Луців влучив у штангу, а Ткаченко, обігравши на правому фланзі опонента, пробив вище воріт.

На 10-й хвилині “енергетики” відкрили рахунок. Піддубний прострілив із правого флангу так, що Якуніну залишалось лише підставити ногу. Відразу могли забивати й другий. Все той ж Піддубний продерся крізь захисні редути гостей, пробивав, але “Ураган” виручив Їжаковський.

Але нічого не зміг подіяти воротар івано-франківців у наступному епізоді. Стрельцов помилився біля власних воріт, віддавши м’яч точно на Якуніна. Таким подарунком гріх не скористатись – 2:0.

Після другого голу гості практично розсклеїлись. Якунін міг оформити хет-трик, але в цьому епізоді він не зумів переграти воротаря. Паршиков із вигідної позиції пробив вище воріт.

А що “Ураган”? У івано-франківців практично не було гострих моментів у першій половині гри. Слід відзначити хіба що спроби Ожога проштовхнути м’яч у ворота після передачі з флангу і добивання Свища, але у обох епізодах надійно зіграв Кардаш.

Другий тайм почався у такому ж ключі. “Енергія” продовжувала створювати гольові нагоди біля воріт суперника. На 24 хвилині Луців із вигідної позиції метрів із 5 не влучив у ворота. Але й гравці “Урагану”, які напевно в перерві дістали непоганого прочухана від свого тренера, задіяли активніше. І вже перевага “Енергії” не була такою відчутною.

На 28-й хвилині небезпечно пробивав Даниленко, але м’яч розминувся із воротами. А через хвилину “енергетики” забили третій м’яч. Легчанов пролетів по лівому флангу, прострілив у штрафний майданчик, де Брунько у боротьбі із Стрельцовим проштовхнув м’яч у ворота.

Арбітри, навіть, самі не розібралися від кого ж м’яч залетів у сітку, і спочатку зарахували гол на Стрельцова, але пізніше переправили і все ж таки записали на найкращого бомбардира цьогорічного чемпіонату Брунька.

Це вже 22-й гол Віталія, і найближчого переслідувача він випереджає на 4 влучних удари.

Після цього гола “енергетики” зупинились, і дозволили супернику сквитати один гол. Даниленко із передачі Кіндратіва, пробив у дальній кут. Останні шість хвилин гості грали із п’ятим польовим гравце, але більше забити вони не змогли.

“Енергія”: Кардаш – Паршиков, Легчанов, Вацяк, Брунько – Луців, Ткаченко, Федюк, Піддубний – Якунін, Бондар.
“Ураган”: Їжаковський (Горовий, 37) – Свищ, Кіндратів, Ярий, Сендецький – Даниленко, Скіцко, Ожог, Стрельцов.

Судді: Стрілецький (Суми), Соболевський (Радомишль).

Голи: Якунін (10,12), Брунько (29) – Даниленко (36).

Попередження: Федюк (34) – Сендецький (15), Даниленко (16), Ожог (39).

Володимир Крупчук, спеціально для www.futsal.sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.