Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 июня 2014, 08:20
804
0

Анатолий ПОПОВ: «Затягивать ситуацию не имеем права»

Первый вице-президент ФФУ - о формате нового чемпионата

| Обновлено 05 июня 2014, 08:20
804
0
Анатолий ПОПОВ: «Затягивать ситуацию не имеем права»
Перший віце-президент ФФУ запевняє, що його відомство має кілька проектів формату трьох національних ліг і кількості їхніх учасників.
 
— Нині тривають консультації в рамках трикутника: ПФЛ, УПЛ і ФФУ (з нашого боку йдеться передусім про Комітет професіонального футболу), — розповів Анатолій Володимирович. — Одним із перших наслідків цієї співпраці є те, що інший Комітет — атестації клубів — 30 травня почав роботу. Коли буде остаточно з’ясоване питання, які команди відповідають необхідним вимогам і мають намір виступати в наступному чемпіонаті, тоді й вирішиться дилема його формату.
 
Маємо в розпорядженні кілька готових (наголошую на цьому: готових!) варіантів проведення змагань «на всі випадки життя». Ну, а всі крапки над «і» розставить Виконком Федерації, котрий пройде тільки після того, як завершаться Загальні збори ФК УПЛ і Центральна рада Професіональної ліги. До кінця червня все буде ясно — далі затягувати не маємо права.
 
Не приховуватиму: сьогодні конкретики мало. Насамперед — у зв’язку зі складною політичною обстановкою в Україні. Проте в мене є величезна надія на те, що після 25 травня, коли наш народ обрав легітимного Президента держави, стан справ налагодиться. Причому швидкими темпами.
 
Що буде у випадку, коли нинішні події в двох східних областях триватимуть місяці, як прогнозують деякі політологи? Ви зрозумійте: ми ж не можемо мати 150 сценаріїв! Повторюю: найближчим часом пройде інавгурація Петра Порошенка, після чого очікую нормалізації ситуації.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.